Prosize kapsule

Zašto muškarci vole kučke?

| by Nikola Dražović

Mirna i tiha, ili jaka, samouverena i sa već dobro definisanim ciljevima i ambicijama žena? Ona koja je vođena ili ona koja vodi? Pitanje staro koliko i ono o nastanku sveta, dobru i zlu, kokoški i jajetu… izbor se može svesti na jednostavno pitanje – „domaćica“ ili kučka? Pošto je muškarac taj koji bira logično je da bira prema sebi, prema onome što mu je potrebno i onome što ga ispunjava. Međutim, čujmo i žensku stranu priče.

Šeri Argov – kučka br. 1

Čitaju nas kao knjige...

Čitaju nas kao knjige...

Šeri Argov nam u svojoj novoj knjizi „Zašto muškarci vole kučke“, opisujući kučku kao ženu suptilne snage, nezavisnu i pre svega – ženu koja ne osvaja izgledom već stavom, otkriva šta je to što muškarce kod takvih žena privlači, i pruža mali kurs koji bi kratko mogli nazvati „Od fine do fatalne“, pri čemu sve polaznice koje doguraju do kraja ove „školice“ dobijaju titulu „Kučke prvog reda“. A i harem pokornih, i njome opčinjenih muškaraca, naravno…

A evo i sižea kursa, i zapamtite – broj žena koje su ovu knjigu (ili makar njen prikaz) pročitale, drastično se povećava iz minuta u minut. Dakle..

Da li su žene stvarno toliko glupe?

U vidu starih indijanskih šamana Šeri Argov savetuje slabiji pol:U vezi, potrudite se da budete „glupava kao lisica“. Njegovim egom baratajte u svilenim rukavicama. Muškarac mora da se oseća muževno, on želi da bude cenjen i poštovan. Kada je ljubazan i darežljiv, pohvalite ga, dajte mu do znanja da je glavni frajer, da je alfa mužjak i veliki poglavica. Osećanje da je „muškarac“ je karta do ordering real viagra from canada svakog puno­krvnog mužjaka.“ Zar nas je tako lako obrlatiti.. Kad se malo razmisli možda i jeste. Ta naša naivna potreba za zaštitničkom ulogom, očigledno ženama pruža bezbrojne manipulatorske mogućnosti. Da su toga i same svesne dokazuje i spisateljica knjige koja poručuje: „ Pustite ga da misli da je glavni, a vi terajte po svom!“. Što bi rekli neki – Da se naježiš..

Lovac je ulovljen

Za kraj, precizno objašnjenje – zašto muškarci vole kučke. „Muškarci su lovci“, kaže Šeri Argov, „ i više ih privlači plen koji se opire lovcu. Zato, muškarce više privlače kučke jer im je uzbudljivo da „odvoje“ jaku ženu.“ Prema Šeri, muškarci traže ženu koja neće pokušati da ga veže lancima. Kako i sama kaže – baš zato će ga imati. „Zapamtite, ako želite da imate vetar i sakupite svoje šake da biste ga zadržali, nećete uspeti. Raširite ruke, i sav će vetar biti vaš.“

Muškarci, sad pamet u glavu. Dobro procenite šta želite i napravite izbor. Ili im

se predajte ili ako vidite kako – kao u gore savetovanom – šire ruke, bežite kao opareni, jer će se još jednom dokazati da je sloboda samo privid..

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Zašto muškarci vole kučke?

  1. „Zapamtite, ako želite da imate vetar i sakupite svoje šake da biste ga zadržali, nećete uspeti. Raširite ruke, i sav će vetar biti vaš…Ovo je filozofija koju svaka zena treba da zna i da ne gusi svoga muskarca,vec ako zeli da ga zadzi i ako je to ono pravo imace ga uvijek…

  2. Sve je tacno, i to treba da procitaju devojke od 18! Mi, starije devojke od 30 pa na gore valjda sve to odavno znamo. Pa ja se ceo zivoti sasvim slucajno i ponasam tako, samostalna, imam lep posao, puno putujem, prijatelji, hobi.. sve i nista nisam posebno postigla u zivotu kad me neko nije vole nije, kad jeste jeste da prstom ne maknem. Kad ima obostrane ljubavi knjig ne vaze, tj. vazi onaj mali delic gde se govori o zaljubljenom muskarcu sve drugo kao da govori zabavljaj se sa nekim sa stavovima i organizacijom zivota kao da si sama.

Ostavite komentar