Prosize kapsule

Volkswagen Passat CC

Već na prvi pogled, svojim jedinstvenim dizajnom i sportskom linijom, Novi Passat CC jasno oslikava nameru konstruktora za postizanjem vrhunske udobnosti, kombinovane sa sportskim performansama.

pasat11Pored različitog dizajna u odnosu na standardni Passat u vidu nove maska, prednjih i zadnjih farova, i položenog C stuba, novi Passat Comfort Coupé se razlikuje i po dimenzijama. U odnosu na standardni model, Passat CC je duži za 3,1 cm, širi za 3,6 cm, a niži za 5 cm. Što se prtljažnika tiče, njegova zapremina iznosi 535 litara. Sa svojih četvoro vrata jednako je komforan u unutrašnjosti kao i standardna verzija.

Čist sportski duh se može osetiti sjajnom efikasnošću motora. Passat CC pokreću benzinski motori 1,8 TSI (160 KS), 2,0 TFSI (200 KS), 3,6 V6 FSI (300KS) i dva TDI dizel motora od 2,0 litra zapremine (140KS i 170 KS). Zavisno od verzije Passat CC je opremljen pasat21manuelnim menjačem sa 6 stepeni ili sa Volkswagenovim sedmostepenim DSG menjačem sa duplim kvačilom. Ubrzanje do 100 km/h, Passat CC postiže za 9,8 (slabiji dizel motor), odnosno 5,6 sekundi (kod top-modela), dok je maksimalna brzina 250 km/h.

Za ekskluzivnost, uživanje i bezbednost u vožnji, zaslužne su nove tehnologije elektronske kontrole i upravljanja radom vozila. Tu je, pre svih, sistem za pomoć u vožnji (Lane Assist), sistem za kontrolu šasije (DDC – Dynamic Drive Control), sistem za pomoć pri parkiranju (Park Assist), sistem za izbegavanje frontalnog sudara (Front Scan) i drugi.

pasat31

Enterijer je priča za sebe. Svi detalji su veoma elegantno usklađeni. Najfiniji štof, alkantar i mekana koža “napa” i dekorativni elementi od pravog drveta oraha i vavone, unutrašnjosti daju fantastičan izgled.

Kompletna ponuda zaokružena je odgovarajućom cenom, koja se, zavisno od modela i opreme, kreće u rasponu od 32.000 do 40.000 evra.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar