Prosize kapsule

Skarlet Johanson

Ako vam adrenalin ne skoči na prvi pogled, u drugom biste mogli i da se zaljubite u ovu glumicu i pevačicu. NJujorčanka sa prelepim grudima, seksi pogledom i skandinavskim šmekom nasleđenim od oca, koja ima tek 23 godine, a već nosi titulu najseksipilnije žene sveta, što su potvrdila čak tri ugledna magazina Esquire, FHM i Playboy.

Poljubiš me u..

Poljubiš me u..

Već sa svojih osam godina je glumila u pozorištu, a sa deset debitovala glavnom rolom u filmu “North”, nakon čega se pojavila u više filmova kasnih devedesetih godina. Pažnju svetske javnosti skrenula je na sebe ulogom u filmu “Šaptač konjima” 1998. godine, za koji je osvojila nagradu YoungStar Award za najbolju mladu glumicu u žanru drame. Pamtimo je po ulogama u filmovima “Izgubljeni u prevodu”, “The Spirit”, “He’s Just Not That Into You”, “Devojka s bisernom naušnicom”, film Pitera Vebera, za koji je dobila Zlatni globus, a postala je i nova muza Woodyja Allena, s kojim je snimila filmove “Završni udarac” i “Barselona”, u kojem se ipak nisu našle sočne ljubavne scene sa Penelopom Cruise, o kojima se pričalo po žutoj štampi.

Radila je u reklamnim kampanjama za poznate svetske brendove Reebok, Louis Vuitton i Dolce & Gabbana, a postala je i novo lice Moet & Chandona. Karakterna holivudska glumica bujnog poprsja obožava da nosi korzete, što je u uskoj vezi sa titulom devojke sa najlepšim grudima. Jednom prilikom je izjavila da bi volela da bude vlasnica bordela, što samo dodatno potpaljuje vatru ostrašćenih muških pogleda.

Širiš nozdrve čitaoče, a?

Širiš nozdrve čitaoče, a?

Na najnovijoj svetskoj listi devojaka sa najlepšim grudima na prvom mestu se našla Scarlett Johansson, ispred Salme Hayek, Halle Berry, Jasice Simpson i Jennifer Love Hewitt. Devojka raskošnog poprsja, visoka 163 cm, nakon raskida dvogodišnje veze sa Joshom Hartnettom, glumica se verila sa Kanađaninom Ryanom Reynoldsom (31), bivšim dečkom Alanis Morissete.

Odigrala je glavne role u video-spotovima Boba Dylana i Justina Timberlakea. Snimila je album sa andergraund rok bendom Jesus and Mary Chain i pevala na sceni najvećeg američkog alternativnog festivala Coachella. Omiljeni glumci su joj John Travolta, Tom Cruise, Al Pacino, a od glumica voli Meryl Streep i Judy Garland.

neću jeleče, ne treba mi nano, znaš da momci vole kad je raskopčano!

Da zakopčam jeleče, ne treba mi nano, znaš da momci vole kad je raskopčano!

Nakon što je u TV emisiji “Tonight” dva puta izduvala nos, ostavljajući trag karmina na maramici, na aukciji na eBayu je za nju dobila 5.300 dolara, koje je poklonila u humanitarne svrhe dobrotvornoj organizaciji koja se brine o gladnima. To nije bio jedini put da je Scarlett prikupljala novac za dobrotvorne svrhe – jedan obožavatelj je platio čak 20 hiljada funti da bi se sa njom družio 20 minuta.

Scarlett će uskoro opet stati pred kamere zbog snimanja filma ”Iron Man 2“, u kojem će glumiti s Robertom Downeyjem Jr. i Gwyneth Paltrow.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar