Prosize kapsule

Muške naočare za leto 2009.

Naočare za sunce postale su nezaobilazni deo imidža svake osobe. Nose ih svi – mladi i stari. Prvi češće da bi bili u trendu, a stariji da bi zaštitili oči. Na našem tržištu postoji zaista veliki izbor naočara za sunce različitog dizajna, boje i kvaliteta. Kupci su najčešće u dilemi kako da odaberu baš one koji će im istovremeno odgovarati kvalitetom i dizajnom. Pri izboru naočara, neophodno je da pored kvaliteta, obratite pažnju na boju, oblik i dizajn. Boja naočara se usklađuje sa bojom kose, tena i očiju.

Diesel 0138

Diesel 0138

Naočare za sunce su trend u koji se isplati uložiti novac. Naravno, uvek možete posegnuti za plastičnim kopijama, ali ako želite odabrati jedne ‘’dobre’’ koje ćete moći dugo nositi i biti sigurni kako vam neće pokvariti vid, nećete uspeti proći za manje od stotinu eura.

Međutim, postoji jedan problem. Koji model odabrati? Trebate biti sigurni da ćete s modelom naočara za sunce biti zadovoljni duže vreme, da pristaju onome što nosite, odgovaraju vašem stilu, obliku lica i da su uz sve to, naravno, posebne. A to nikako nije lako.

Šta je u trendu?

Ove sezone naočare za sunce možemo podeliti na nekoliko trendi modela: okrugle, mačkaste, avijatičarske, retro velike i popularne Wayfarers. Kad se govori o okruglim modelima ne možemo ne spomenuti Chanelke i Lennonke. Ta dva modela najomiljenija su ovog proleća.

Police 8298

Police 8298

Leto 2009. će takođe obeležiti i Police naočare. Police sunčane naočare su lansirane još 1980., a početna ideja razvila se u brojne kolekcije, različitih dizajna i boja naočara.
I u kolekciji Police za proljeće i leto 2009. nudi se raznovrsnost, tako da će svako bez obzira na stil koji preferira pronaći nešto za sebe.

Glavni trend ove sezone muških naočara su pilotske naočare tkz. Raybanke.  Ovaj stil naočara preživeo je puno toga. Od svog pojavljivanja avijatičarskih naočara 1930. prošle su mnoge promene i dorade. Originalne pilotske naočale krenula su iz Ray-Bana koji ih je radio za vojsku SAD-a.

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Većina muškaraca već ima ovakve naočare, a za one kojima taj stil nije odgovarao pravo je vreme da nabave jedne jer one očito nikada ne izlaze iz mode. Naravno ne moraju biti Ray-Ban, možete izabrati i neku drugu marku, bitan je oblik.

U kolekciji Diesel-a naočare za sunce su urbane, trendi, maštovite, a uvijek naglašavaju individualnost. Često su u bojama, tako za sve one koji žele naočare u nekoj drugačijoj boji neka potraže novu kolekciji ovog poznatog brenda.

D&G 2064

D&G 2064

Muške naočare za sunce iz kolekcije D&G Dolce & Gabbana za proleće i leto 2009. u skladu su sa ovosezonskim trendom avijatičarskih naočara.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar