Prosize kapsule

Kakav kaiš je dobar kaiš?

by Mirjana Marić

Jedan od važnijih dodataka u muškoj modi svakako je kaiš.  Modno osvešteniji muškarci lako će prepoznati trendove u dizajnu, materijalu, kopči, logu, kao i koji kaiš ide uz koje pantalone ili odelo. S druge strane su muškarci koji će na pitanje šta je dobar kaiš odgovoriti da je to kvalitetan kožni kaiš. usual casual

Kako god bilo, muška odeća je nekompletna bez kaiša. Muškarci najviše vole kaiševe u crnoj boji, kao i svim nijansama smeđe. Crni kaiš je klasika i sigurno ga ima svaki muškarac. Kaiševe poznatih brendova, često s istaknutim logom, češće nose mlađi muškarci, dok stariji uglavnom biraju neutralnije kopče bez loga.

Kaiš za casual odeću je širi od kaiša za odelo, i može se naći u različitim bojama, dok su kaiševi za odelo uglavnom tamnog, poliranog izgleda uz malo sjaja.

Ako ste više sportski tip, uglavnom u farmericama, možete kaiš od kože zameniti nekim drugim, koji će odavati ležerniji look.

koji izabrati!?Ako niste sigurni kakav kaiš izabrati, vodite se za osnovnim pravilom da bi se kaiš trebao slagati sa cipelama. Kad to uskladite već ste rešili pola posla. A što se tiče boje, ako niste za eksperimente, izaberite jednu od već spomenutih, tj. crni ili smeđi.

Druge boje je teže kombinovati i ne idu uz sve. Naravno da bi bilo dobro uz svetlije kombinacije odela izabrati i neku svetliju nijansu kaiša (i cipela).

3 komentara na “Kakav kaiš je dobar kaiš?

  1. Pingback: Muška moda - saveti, trendovi, stil | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar