Prosize kapsule

Silikoni – na oko i na dodir…

plastic fantasticLagali bismo kad bi rekli da većina muškaraca u svojim erotskim maštarijama ne vidi zanosne bujne plavuše, savršenih dimenzija nalik porno divama, niti da se za istima ne okreće na ulici, u prevozu, kuda god one na svojim dugim nogama ne proštiklale. Međutim, želi li većina muškaraca takve žene kraj sebe u ozbiljnijoj vezi ili, recimo u onoj opciji za u dobru i u zlu. Šokantni rezultat istraživanja je – ne!

IsTraživanja pokazuju..

O preferencama kod žena sa stanovišta muških očiju i misli, detaljno istraživanje po kategorijama sproveo je Zogby Internacional. I šta je istraživanje pokazalo? Silikoni i botox su definitivno OUT, dok se šminka još uvek drži, ali i ona je na ivici poželjnosti. U procentima to izgleda ovako – Samo je 6% muškaraca reklo da preferira Botox na ženskim licima, a čak 69% silikonske implantante uopšte ne smatra privlačnim. 30% muškaraca voli videti svoje partnerke našminkane, a čak 50% ih najviše voli prirodne, bez kozmetičkih pomagala i preparata.

Forumi govore..

Prateći razne forume na ovu temu, došli smo do zaključka da se statistike uglavnom poklapaju. Više je onih muškaraca koji se na oko zadovoljavaju lepim oblinama, veštački dorađenim, ali na dodir se ipak odlučuju za prirodne varijante. Njima uglavnom ne smeta ako bi žena želela nešto na sebi da prekroji, popravi i doradi, ako njoj to već smeta ili oseća manjak samopouzdanja zbog toga, ali upravo zbog tog manjka ne bi se odlučili na nešto ozbiljnije sa njom. „Plastika je lepa na oko, ali ne i na dodir“, zaključak je koji bi objedinio sve ove komentare. Kako smo saznali, u tome ima istine i sa medicinske strane. Naime, da bi silikoni bili neprimetni pri dodiru implatati prilikom umetanja moraju biti smešteni vrhunski. Međutim, to je redak slučaj tako da se osećaj nečeg neprirodnog pod rukom ne može izbeći.

Silikoni – na oko i na dodir

Evo nekoliko osnovnih razloga zašto se savremeni muškarac ipak opredeljuje za prirodnu verziju pod svojim dlanom.

Žene koje ugrađuju silikone i podvrgavaju se drugim hirurškim zahvatima pokazuju značajnu dozu nesigurnosti. Naravno, ko bi želeo kraj sebe ženu za koju nije siguran kada će stati u procesu „rekonstrukcije“ – kako fizičke, tako i psihičke.

dolly partonVećina tih žena, navodno, to čini zarad lepote, ali krajnji rezultati često ispadnu suprotni. Završite jutrom se budeći kraj nekoga čije usne izgledaju ko da je upravo poljubio ringlu, a ako prevaziđete iskonski strah od „umilnog“ pogleda ispod trepavica koje su sinoć 100% bile 200% duže, i kapaka zategnutih nevidljivom kopčom negde na temenu, Vaša ljubav je bez sumnje velika, ali će sigurno skliznuti poput Vaše ruke niz njeno tek obnovljeno poprsje, koje nad posteljom štrči poput vrhova Popokatepetla.

Kako psihologija tvrdi obline su simbol majčinstva, ženstvenosti, plodnosti i to je ono što muškarce u stvari njima privlači. Naravno, kada su prirodne. Veštačke u očima žena, a i muškaraca deluju poželjno i zato bi ih svaka žena imala, a svaki muškarac željno pogledom degustirao. Ali ne svaki i rukama. Zašto? Odovor se sam nameće…

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar