Prosize kapsule

Deset škakljivih tema u razgovoru sa “novom” devojkom

Oprez! Klizavo je…

Fizički izgled – bez obzira da li je vaša Draga duša od čoveka ili opasna rospija, prvo što se zapravo zapazili bio je njen izgled. Ne brinite, ona to zna, malo je nervira ali već se navikla. Zaključila je da će Vam biti jedina, sve dok Vam je zgodna i privlačna, te ukoliko želite da ostanete sa njom, toplo Vam preporučujemo da nikako ne izjavljujete da se ugojila, zaoblila, osušila, da je dobila nove bore, da joj je bubuljica na vrhu nosa simpatična, da bi trebalo da ode na depilaciju ili da su joj uši klempavije. Osim što ćete je poniziti, osetiće se manje lepom i nesigurnijom, te će se podsvesno povući u sebe (ili naći nekoga kome je veoma lepa) i udaljiti od Vas. Naravno, ako je veza duža već ste otkrili načine kako joj nešto malo klizavije saopštiti,no svežim parovima preporučujemo pohvale ili nežno upakovane sugestije kao meru predostrožnosti.

Stil – garderoba, nakit, hod, govor, ophođenje prema drugima – neki su od činioca zbog kojih ste se zaljubili upravo u nju…da, možda Vam vremenom postanu dosadni ili previše smeli, ali suzdržite se podrugljivih komentara i molbi da se presvuče ili manje slobodno ponaša prema drugovima – biće još gora – sigurno ljuta par dana….

Poniženje – nemojte misliti da ste duhoviti ako je u društvu peckate i spuštate, time smo sebe ponižavate u očima drugih, a njoj kreirate imidžjadnice, žrtve. Pri tom, čeka Vas osveta kod kuće!

Porodica i prijatelji – Vi ste svakako najnoviji u njenom životu, pa je i Vaš položaj najspecifičniji. Iako Vas voli najviše na svetu teško će proživljavati uvrede ili loša mišljenja o članovima primarne porodice i o bliskim projateljima. S’ toga budite oprezni, i dobro promislite pre nego što izgovorite ma kakvu kritiku upućenu ’’starjima’’.

Bivši momci – ovo su omiljene ženske teme, pa ukoliko novu devojku upitate da Vam ispriča nešto o značajnim muškarcima u njenom životu, verujte, biće Vam veoma mučno da slušate detaljna objašnjavanja prednosti i mana njenih bivših. No kako je to jedan trik ekspresnog zbližavanja, skupite hrabrost i saslušajte. Ipak, nikada nemojte koristiti te podatke kako biste joj nešto prebacili. Sa roze liste (omiljenog ljubavnika) momentalno ćete se naći na crnoj listi, jer ona takvu vašu reakciju vidi kao čistu izdaju.

Posao ili rad – Današnje društvo zahteva od devojaka podjednaku poslovnu angažovanost kao i od muškaraca. Ovo rezultuje frustiranim ženama koje rado proždiru muškarce (i kojih bi se trebalo kloniti) ali i kategorijom koja još uvek nije potpuno izgubila svoju ženstvenost i kojoj je Vaša podrška neophodna. Kada vidite da se devojka trudi nemojte joj prebacivati da suviše radi i nema vremena za Vas, već je podržite i uz malo strpljenja bićete obilato nagrađeni.

A onda pitanja i izjave…

Jesam li ti rekao…? Sigurno se i Vam smučio glas Vaše majke ili oca sa ovakvim konstrukcijama, nemojtenasleđivati osobine koje nerviraju. Da.. u pravu ste…ali skrenite joj pažnju na neki drugi način.

Zašto imaš toliko drugova? Čuveno pitanje, koje biste postavili čim upoznate njenog prvog druga, ali se nekako kontrolišete par meseci, budi u njoj želju da Vas ošamari. Bolje ga preformulišite u nešto, kao: Draga zašto su muškarci zabavniji za druženje od žena?

Šta misliš o poligamiji i feredžama? No comment.

Udaja/ženidba zastarela je formalnost. Potajno, ona se nada da ste Vi onaj pravi, njen princ na belom konju, a ovakvom rečenicom uništićete njenu maštariju budućnosti i Vašu šansu za dobijanjem trenutnih slatkih strasti.

Slični tekstovi

Ostavite komentar