Prosize kapsule

Tipovi muškaraca – koji si ti?

by Sonja Madžar

Sigurno je da si se mnogo puta pitao kako to da nekim muškarcima baš ide sa devojkama i kako to da su devojke baš poludele za njim. Još sigurnije je da si u tim situacijama detaljno analizirao tog frajera i da nisi našao puno toga zanimljivog a naročito nisi usepeo da prepoznaš taj „iks faktor“ koji kao magnet privlači (često privlačne i poželjne) devojke.

Složićeš se da se fluid ne dešava planirano i da se većina stvari, naročito onih vezanih za muško-ženske odnose, gotovo uvek dešava spontano ali ipak (sva sreća) zahvaljujući svakodnevnim mozganjima, kombinovanjem a i ponekim istaživanjima možemo govoriti o nekoliko tipova muškaraca i njihovim karakteristikama. Ukoliko do sada nisi preterano razmišljao na ovu temu mi ti nudimo pregled, a tebi ostaje samo da sebe analiziraš, oceniš kom tipu muškarca najviše ličiš i po želji i mazneš nešto od nekog drugog tipa tipa.

Ono od čega zasigurno počinjemo jesu romantici. O, da – nepopravljiv (i uvek poželjan) romantik. On koji kupuje cveće i čokolade devojkama, on koji uvek zove prvi, on koji je nežni i pažljiv i konačno, on koji pali sveće uz svaku večeru. Sasvim je moguće da si operisan od romantike i da ti je sve ovo prilično bljutavo ali moraš da znaš da je upravo romantik taj koji uz malo truda i sa osmehom na licu, zapravo vlada devojkama jer se one uz njega osećaju cenjenim, voljenim i nezamenljivim a bez njih…uf…

Nekako logičan nastavak romantika je tip od poverenja. On je uvek siguran i samosvestan i skoro da i nije ljubomoran. I ne samo to, osim što odaje takav utisak on bukvalno tim stavom natera ljude oko sebe da mu zaista veruju u sve što učini i kaže.

Prilično suprotan njemu a opet kod mnogih žena neodoljiv je umetnički tip. Svi koji nisu umetnici se najverovatnije pitaju šta je to na šta žene padaju kod umetnika a opet sa druge strane se čini da oni tako lako osvajaju. Sasvim je moguće da je u pitanju njihova spontanost i (neretko) „ludost“. Još ako je on u fazonu da će joj napisati pesmu ili naslikati sliku, onda je u tom trenutku u pitanju frajer bez konkurencije jer je on taj koji je čini jedinstvenom.

Mr Zverka

Mr Zverka

E sad, tu odmah do njega je tip koji se jednostavno rađa takav a žene su naprosto lude za njim – baraba, bitanga, bad boy ili kako god ga zvali. On je neuhvatljiv, ne brine puno o posledicama, radi ono što mu se prohte u trenutku a još ako vozi i motor… Onda je on prava filmska priča. On je ono što velika većina želi da bude ali im ne polazi od ruke. Zapravo, verovatno je ženama zanimljiv jer u svim odnosima unosi slobodan duh i miris kršenja pravila.

Takođe, vrlo je bitno i kakva je devojka koju želiš da osvojiš. Ako ona želi sve ono što ti nikako nisi onda ti ne vrede ni sve analize ovog sveta. Bitno je da se suštinski poklapate a ti samo treba da što bolje iskombinuješ detalje uz pomoć kojih će se ona uz tebe osećati kao jedna i jedina.

P.S. Ukoliko nisi rođeni umetnik ili rođena baraba ni u kom slučaju ne pokušavaj to da postaneš jer nju ćeš sigurno odbiti, a ti ćeš ispasti neverovatno smešan i dugo ćeš se oporavljati od tog blama.

Ostavite komentar