Prosize kapsule

Kuda za Novu Godinu – Beograd!

by M@N! crew

Najluđu noć u srpskoj prestonici, svakako će obeležiti tradicionalno sadržajna ponuda, tradicionalno visoke cene i uobičajeno skroman meni koji se može dobiti za njih. Za neke, Nova Godina je jedna od nekoliko posebnih večeri u toku godine, dok je za druge veče ko i svako drugo. Mišljenja su podeljena, a prema tome su podeljeni i planovi – ko će, gde i s kim dočekati prvi dan nove 2010. godine. Muški magazin će Vas u narednih nekoliko dana upoznati sa ponudama u nekim većim gradovima Srbije, a izbor – gde, s kim i kako ostavićemo vama..

U Beogradu su na meniju po običaju kafane, klubovi, splavovi i hoteli. Za svakog se može naći po nešto, ako taj svako nađe dovoljno novca za to nešto. Cene su daleko od realnosti koja nosi pešat sveteske ekonomske krize, ali moguće je da se organizatori dočeka vode logikom posebnog povoda, jer se u Srbiji za posebne prilike, zna se – ne štedi!

Doček za boeme

Kafane, počevši od Skadarlije preko Voždovca do Zemuna, nude pravi boemski ugođaj – za sve pare! U restoranu Tri šešira večera sa dezertom i aperitivom dobrodošlice (kuvano vino i rakija koji se uz logorsku vatru tradicionalno služe ispred kafane) košta 6.000 dinara. Za ljubitelje dočeka u kafani, sa stanovišta M@N! magazina, ovo je sasvim pristojna ponuda i lep način da sa prijateljima, partnerom ili kime već provedete novogodišnju noć u prijatnoj atmosferi. Naravno, uvek se možete odlučiti i za voždovački restoran Kovač, gde po ceni od 8.000 odnosno 9.000 (u zavisnosti za koju se salu odlučite) dobijate neograničenu konzumaciju hrane i pića, zabavljaće vas dva benda, a tačno u ponoć točiće se šampanjac uz trubače.

Zemunski restoran Šaran za 6. 200 dinara nudi riblji, kao i mesni meni, dok konzumacija pića nije uključena u cenu...

Doček za klabere

Iz ponude klubova za veče 31. decembra izdvojili smo dešavanja u Mr Stefan Braunu, Bitef art caffe-u, H2O i Blaywatch.

U Mr Stefan Braunu će se đuskati uz živu muziku, a bend će svirati strani i domaći rok, muziku 80-ih dok će u pauzama ići dizel i haus hitovi. Ulaznica za muškarce je 70 evra, dok će jači pol za lepši (kavaljerski), morati da odvoji još 50 evra. U Bitef art caffe-u goste će uveseljavati Locco band po cenama od 70 i 50 evra, pri čemu kriterijum cene neće biti pol, već posedovanje ili neposedovanje stolice – one sedajuće, naravno. U cenu je uračunato svo piće, osim nekih vrsta viskija, konjaka i šampanjca.

Klub na vodi H2O nudi doček uz Amadeus bend po ceni od 50 evra za devojke, odnosno 55 evra za muškarce, dok će novogodišnja žurka na Blejvoč-u koštati 35 evra po osobi, a cena će podrazumevati all inclusive tretman.

Hoteli

U restoranu hotela Slavija, goste će u dva zasebna prostora zabavljati i dva različita benda uz najnovije hitove domaće pop i narodne muzike, ali i uz domaći i strani evergrin i pop. U cenu od 55 evra uključena je novogodišnja večera, kao i aperitiv, sokovi, voda, vino, pivo…

Special something

Nešto sasvim drugačije u ponudi je Beogradskog sajma, gde Novu Godinu možete dočekati uz Zvezde Granda i dugo najavljivani koncert Svetlane Cece Ražnatović. Cene za one koji požele da ponoć dočekaju uz Cecu na uvce, kreću se od 2. 000 dinara za standardnu ulaznicu u pretprodaji, do 20. 000, koliko treba izdvojiti za Zlatni VIP. Sva domaća i strana pića služiće se po ceni od 100-150 dinara.

Ovo bi bila šema najluđe večeri u Beogradu, a na vama je da odlučite kako ćete je provesti. Naš jedini savet je da zanemarite ono gde i posvetite se razmišljanju o tome s kim. Jer, kad je društvo dobro i pusto ostrvo, puno ljudoždera, zmija i drugih gmizavaca, za tren može postati Kopakabana.

Ostavite komentar