Prosize kapsule

Kuda za Novu Godinu – Novi Sad!

by M@N crew

U našoj novogodišnjoj turi, u kojoj M@N za vas bira najzanimljivije ponude za veče 31. decembra stigli smo do srpske Atine – Novog Sada. Za sve one koji su ljubitelji druženja uz zvuke tamburica u zavejanoj decembarskoj noći Panonske ravnice, ali i nešto tvrđeg i modernijeg zvuka, Novi Sad je pripremio, zaista, bogatu ponudu. Tu su alaske kafanice, popularni klubovi, krstarenja Dunavom i još mnogo toga.. Pa, šta čekamo – zaplovimo!

Prva stanica na putu kroz najluđu novosadsku noć je klub Atrium.

Aranžman je sledeći. Po ceni, o kojoj se možete raspitati pozivom na info telefone ovog noćnog kluba, organizatori vam nude kvalitetan provod uz muziku popularnih novosadskih DJ-eva, a ludilo će prema planovima organizatora trajati do samog jutra. Klubsku atmosferu upotpuniće najveći house, progresiv i elektro hitovi, a vrelinu će do ključanja dovesti, naravno, neograničena konzumacija pića, jer će sve što budete te večeri videli iza bara biti – uračunato u cenu.

U klubu Verige, organizuje se doček za one koji vole da ponoć dočekaju u malo opuštenijem ritmu, tako da će goste zabavnom i narodnom živom muzikom zabavljati Mačak Miša band. Piće i iće je neograničeno, a sve to po ceni od 60 evra.

Ako ste ljubitelj ribarskih priča i boemske atmosfere onda je za vas ponuda restorana Alaska barka. Ponoć ćete dočekati uz tamburaše, bogatu domaćinsku trpezu i prelepu panonsku noć. U trodnevni aranžman boravka na Ribarskom ostrvu na Dunavu, po ceni od 155 evra po osobi, ili 260 za dve, uračunato je noćenje u bungalovu sa doručkom i večerom.

Nesvakidašnji način da uplovite u Novu godinu je svakako – brodom. Da bi se ova bajkovita scena i ostvarila, tu su – Zeppelin, Skipper i Parobrod. O čemu je ovde reč- o tri broda kojim će Novosađanima, ali i svim putnicima namirnicima biti omogućeno da posmatraju kako se nogodišnja noć spušta na panonsku prestonicu. ŠTA REĆI, OSIM – M@N preporučuje! A koliko to zadovoljstvo košta i šta se nudi? Zadovoljstvo u pretprodaji košta 40 evra, a u cenu je uračunata konzumacija svog raspoloživog pića i zaliha hrane, koje su kako organizatori najavljuju, ove godine – na nivou!

Što se muzike tiče, ima svega – živi bendovi koji sviraju standardni repertoar sastavljen od roka, popa i nešto narodnjaka gostuju na Zeppelinu i Skipperu, dok će vas na Parobrodu kraj Petrovaradine u prve minute Nove godine uvesti strune tamburica..

I za kraj – something special. Kao i svake godine, i ove je za  ponoć 31. decembra gradski trg u Novom Sadu rezervisan za najveću žurku u ovom gradu. Gosti će Novu godinu dočekati uz  slavna imena rok i pank muzičke scene koji će ledenu noć verovatno za veoma kratko vreme dovesti – do usijanja. Samo neka od imena koja će, inače posebno veče, učiniti još posebnijim su KUD Idijoti, Atheist Rap, Lollobrigida, Ritam nereda i Milan Mumin i S.A.R.S. , Repetitor, Marčelo, Kilo Kilo i Trance Balkan Desorganisation… Što bi se reklo – prave vrednosti( izgleda )nemaju cenu.

Ostavite komentar