Prosize kapsule

Kad bešika zacvili…

Svakom od nas makar jednom se desila situcija – za ne izdržati. Popili ste dva, tri piva, atmosfera je opuštena, svi se dobro zezaju, ona je savršena.. kad odjednom poznati osećaj nelagode. Morali biste do WC-a, a definitivno nije trenutak za to. Trudite se da izdržite, ali jednostavno imate utisak da ćete eksplodirati na licu mesta. Ne brinite se, nećete – M@N! će vam pomoći sa par korisnih saveta kako izdržati kad stvarno prigusti…

Opustite se

Prvi korak je da se opustite – i telo, ali još važnije UM. Ne brinite o mitovima koji kažu da vam bešika može pući ili da možete imati neki drugi problem od dugotrajnog uzdržavanja. To su ipak samo mitovi. Mnogo pre nego do toga dođe, vi ćete, što bi se reklo, biti upišani do za vrata. A kada se to desi – desilo se. Zato je pri prvom koraku najbitnije da se opustite kako ne biste stvarali dalju paniku i time sebi zakomplikovali problem.

Prestanite da pijete

Koliko god privlačno delovala flaša piva na šanku pred vama – odolite joj. Za vaše dobro! Dva su razloga, pored očiglednog za to. Prvo, alkohol je jak diuretik, što znači da podstiče mokrenje. Drugo, ima blago anestetičko dejstvo (to vam, verujemo, nije nimalo strano), tako da nećete prepoznati trenutak kada se bešika napunila. I biće kasno.

Iron Abs za vas

Iako kapacitet bešike varira od muškarca do muškarca, koristan podatak je da ona može podneti dve pinte piva, nakon čega će se javiti potreba za mokrenjem. Naravno, ako se u tom trenutku zaustavite i opušteno nastavite veče bez paničnih misli na dešavanja u donjim delovima vašeg organizma, sve će biti u redu. U suprotnom možete isprobati granice rastegljivosti vaše bešike, ali vam to ipak NE PREPORUČUJEMO. Sigurno će se naći bar 5 minuta da skoknete do WC-a, ispraznite se i nastavite sa pićem.

Eliminišite dodatni pritisak na bešiku

Kao da već i ona i vi nemate dovoljno muka. Da biste oboma olakšali ne otežavajte situaciju dodatno načinom sedenja. Nemojte se naginjati napred ili zavaljivati unazad, i NE – NEMOJTE PREKRSTITI NOGE! Najbolje bi bilo da sedite uspravno kao da imate dobro držanje. Stojiš pravo – BRAVO!

Odvratite sebi pažnju

Kad stvari postanu kritične i situacija bezizlazna, vaše fizičko stanje može postati gore, ali psihičko brutalno gore. Kako se ne biste zatekli u fazi lupanja glavom o šank ili upišavanja na licu mesta – odvratite sebi misli sa onog što vas muči. Započnite neku interesantnu priču, razmišljajte o bilo čemu što neće imati veze sa okeanima, rekama, česmama.. bilo čim što teče ili je tečnog agregatnog stanja. Naročito, ne sanjajte o trenutku olakšanja kada se zateknete u WC-u, da vam se isti ne bi i desio – ali ne u WC-u.

Jednostavno, odvratite sebi pažnju mislima na nešto drugo, dok se ne ukaže prva prilika da skoknete do toaleta. Eto pravog trenutka da u praksi primenite savete iz našeg teksta – Prepoznaj pravu priliku! I iskoristite je…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kad bešika zacvili…

  1. Jel bi moglo bez koriscenja stranih reci kad se vec tekst prevodi. Mislim, jedinica mere PINTA mi je poznata samo iz filmova i serija, i ni u ludilu mi nije palo na pamet da treba it o da znam.

Ostavite komentar