Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Svršite zajedno!

Da li ste maratonac ili p(r)otrčko? Pri ovome, naravno, ne mislimo na pređene kilometre, jer smo sigurni da ih možete prevaliti mnogo. Pitanje se odnosi na pređenu minutažu, koja jeste u vezi sa rastojanjima – ali samo među vašim telima. Koliko me deli od starta do cilja, da ne izgorim prerano, ružne misli, ružne misli.. Deluje li vam poznato? Ako deluje, spadate u grupu na čiju se kulminaciju tokom seksa ne čeka predugo. U suprotnom, bije vas dobar glas, ali ni vama neće biti na odmet da se podsetite nekoliko saveta koje vam mogu pomoći da (posao) svršite zajedno!

Muškarci smo, tako da ne moramo da se pridržavamo finog izražavanja i femkamo se ko seoske mlade. Za naš rod je poznato da nam je seks u mislima sad, sad, sad, evo sad nije, i sad ponovo jeste. Toliko napaljeni, normalno je da nismo skloni nekom preteranom odugovlačenju kada akcija počne, ali se ipak trebamo setiti da u toj akciji nismo sami. Ženama je potrebno malo više da se zagreju, a obično dok one dođu do tog stadijuma mi smo stvar već završili. Rezultat je da je ona nezadovoljna, jer je još jednom morala da odglumi, dok vi možda jeste srećni, ali uskoro ćete biti veoma nesrećni kad vas prvi put sretne komšija i kaže da se društvom proširila priča u kojoj ste vi glavni lik kratkometražne švedske akcije. Neće vam biti svejedno.. Ali, evo magične formule!

Predigra

Ako se već ne možete suzdržati od preranog kraja, poslužite se trikom zvanim predigra o kojoj smo takođe već pisali. Kako ne možete produžiti svoje zadovoljstvo, osim ako ga ne ponovite nekoliko puta, priuštite vašoj partnerki jedan intro.  Predigrom je zagrejte do onog trenutka u kom ćete oboje biti ravnopravni, a onda akcija neka krene. Pored toga što ćete (posao) svršiti zajedno, obećavamo vam da će vam ona biti itekako zahvalna, što će naravno i pokazati..

Kontrola ritma

Za one koji kraj žele da odlože, ali ne tako što će štedeti sebe da bi nju krenulo, već tako što će zaista naučiti kako da postanu maratonac, predlažemo lekciju – kontrola ritma. Ne dozvolite da vas ponese strast, kontrolišite se. Požuri polako, osnovno je pravilo ove lekcije, a sastoji se u tome da osetite svoje telo, uhvatite tempo, i po potrebi ubrzavate i usporavate. Vrhunac će uvek biti na sekund, ali ni sami nećete biti svesni kada od tog sekunda prođe ceo sat. A o stepenu (obostranog) zadovoljstva, ne moramo ni da vam pričamo..

Prepustite kolo iskusnijem

Nije sramota prepustiti igru ženi, ako je iskusnija.  Većina žena zna kako da učini da igra traje večno – od trenutka kada počne da zavodi do trenutka kada legnete u krevet. Međutim, da ne bi povredila mušku sujetu to ne čini iz prve. Na neki, neočigledan način, prebacite uzde u njene ruke i pustite da ona iskontroliše ritam, ako se vi već ne snalazite sa kontrolama najbolje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar