Prosize kapsule

M@N! Misterija – Muško ženska prijateljstva!?

Istražujući na ovu temu došli smo do dva zaključka koja se svode na tri zaključka – zajednički zaključak ne postoji, ali zato postoje dva odvojena, muški i ženski.. Koji je vaš?

Muški zaključak

Ovoga puta nećemo biti džentlmeni i prepustiti prvo mesto damama, već ćemo početi sa našim viđenjem ovog problema, verovatno zato što je jednostavnije. Sve se svodi na to da MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA ne postoje. Jasno, i među muškarcima će se javiti određeni broj onih kojih se ne slažu sa ovim viđenjem, ali hajde da se na trenutak svi mi koji muški rod nosimo u srcu i među nogama, zapitamo – da li smo sigurni zbog čega je ta prijateljica s kojom smo u MŽ prijateljstvu privukla našu pažnju. Da li smo sigurni da makar jednim delom svesti naše nesvesti nismo potajno zaljubljeni u nju, ili makar smatramo da je privlačna, ali iz straha da to priznamo to nešto, za milimetar više od kategorije prijateljstva, zovemo prijateljstvom. Jeste li se zapitali? I?

Ženski zaključak

Žene, naravno o svemu razmišljaju drugačije od muškaraca. U prenesenom, ali i doslovnom značenju može se reći da žene i muškarci razmišljaju sa dve različite glave. Naravno, one će sada povikati – IMAM GOMILU MUŠKIH PRIJATELJA I MNOGI OD NJIH SU MI BOLJE DRUGARICE OD DRUGARICA… !!!! Međutim, žensko druženje podrazumeva sloj tračarenja, sloj težih emotivno-ljubavnih priča, sloj modnih saveta i sloj svega onoga što se u muško-muškom odnosu ne može ni zamisliti. Muškarac koji učestvuje u svim ovim slojevima u oba slučaja dobro je premazan – ili bojom skrivenih namera, ili svim duginim bojama.  Znate već na šta mislimo.. Ipak, dokazi o zaista jakim i dugotrajnim muško-ženskim prijateljstvima postoje, i pogodite šta – ne uključuju komponentu sexa!

M@N! zaključak

Naš stav sakriven je negde između ovih redova, ali svaki pravi M@N! svoje stavove iznosi JASNO i GLASNO, pa ćemo tako i mi – Ne zavaravajte se, ta prijateljica s kojom pijete kao muško, a tračarite kao žena, u stvari je vaša potajna simpatija. Tu nema tajne, ali pitanje je šta činiti sa istinom. Jedna poslovica kaže – Probaj, a ako ne uspeš sakrij sve dokaze da si ikada i pokušavao! To vam i mi savetujemo. Ako mislite da osećate nešto prema njoj, preduzmite nešto odmah! Međutim, ako je od početka vašeg druženja prošlo već suviše vremena, ne pokušavajte ništa. Povredićete je, jer žene ne shvataju stvari kao mi, i sasvim je moguće da u vama i vidi prijatelja. Čak ako je nekad i videla nešto više, propustili ste vašu šansu, i zato ohladite glavu i budite spremni da joj budete najbolja drugarica. I to ima svojih prednosti – njene najbolje drugarice! 😉

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Misterija – Muško ženska prijateljstva!?

Ostavite komentar