Prosize kapsule

Mlađe slađe!

Ko kaže da Srbija kaska za Evropom. Prema istraživanjima, makar onim vezanim za našu seksualnu tranziciju, Srbija je već u Evropi. Dok je u Velikoj Britaniji procenat žena spremnih da u svom krevetu obrnu neku piletinu oko 40%, statistike pokazuju da je na isto u Srbiji spremna ili to već uradila svaka druga žena.

Prema istraživanju sprovedenom u Britaniji na 2. 000 Britanki starijih od 40 godina, njih 40% je spremno da izlazi sa mlađim muškarcem. Do nedavno ovo nije bio slučaj, ali razvoj modernog društva očigledno je razvio još neke navike. Četiri od deset ispitanica iskazala je želju za mlađim i slađim, a čak svaka četvrta potvrdila da je takvo iskustvo već imala.

Granicu su uspostavile na 13 godina razlika, jer sve ispod toga postaje nezdravo. Dakle, ako imate 27, čuvajte se dame u najboljim godinama – ili, pak ne čuvajte!

Takođe, čuvajte se ili ne čuvajte mama vaših prijatelja, jer je čak svaka peta priznala da je pomislila da za vas ili nekog vašeg prijtelja da ste slatki. Ovo, kao što smo već napomenuli, nije izolovan slučaj, jer i kod nas žene vole mlađe muškarce. Prema sličnom istraživanju sprovedenom kod nas, svaka druga žena imala je nešto sa muškarcem od nje mlađim 5 ili više godina.

Znajući da je većina naših čitalaca, baš u ovoj ciljnoj grupi, shvatili smo kao dužnost da ih upozorimo na činjenice navedene u tekstu, jer je očigledno u Srbiji otvorena sezona lova na piletinu. Bez straha, može to imati i svojih prednosti, opšte je poznata stvar da se od matore koke najbolja supa pravi, ali ipak budite na oprezu kad polete perke, da ne ostanete bez bataka, krilca..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar