Prosize kapsule

M@N! Health – Jabuka ili seks?

Da li ste primetili da od silne brige o sigurnom seksu, seks sve više postaje opterećenje, a sve manje ono što zaista treba biti – užitak. Naravno, ne kažemo da treba zaboraviti na sve mere bezbednosti, ali ipak i u meri treba imati meru!

O tome koliko je seks zdrav kao fizički trening za sagorevanje kalorija, smanjenje holesterola i slično, čuli smo i znamo već dovoljno. Međutim, redovan seks ima i drugih prednosti.

U velikoj Britaniji, pokrenuta je kampanja kojom se potencira uživanje u seksu, pokušavajući da odvuče misli od svih opasnosti koje vrebaju od istog. Nastoji se ukazati na sve ono što je zdravo u vođenju ljubavi, a na prvo mesto se stavlja uživanje u intimnosti odnosa kakvu seks pruža. Aktivisti poručuju – Koja je razlika između jabuke i seksa? Apsolutno nikakva. I jedno i drugo su zdravi.

Iron Abs za vas

Poznato je da je seks dobar za zdravlje muškaraca, ne samo kao vežba, već je dokazano da se redovnim seksom umanjuje mogućnost za obolevanje od raka prostate.

Pored ovoga, redovni orgazmi umanjuju migrene, bolove u leđima, bolove prouzrokovane artritisom, snižavaju krvni pritisak, jačaju imunitet, i umanjuju posledice depresije.

Naravno, s druge strane stoji promiskuitet i sve opasnosti koje on sa sobom nosi, pa se u svakom slučaju treba zaštititi od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, ali ne treba otići ni u drugu krajnost, i svaku naznaku seksa shvatiti kao opasnost prvog stepena.

Svakako, kako su prema ovoj kampanji jabuka i seks jednako zdravi, uvek se možete odlučiti za jabuku. Pitanje je u čemu ćete više uživati…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar