Prosize kapsule

M@N! Tema – Impotencija

Uzrok psihičke prirode

Iako po sebi teži za rešavanje, problem izazvan psihičkim uzrokom, ima za olakšavajuću okolnost to što potiče iz vaše glave, a sve što potiče iz glave može se izlečiti. Kod ovog slučaja, najvažniji je razgovor sa seksualnim terapeutom, bračnim savetnikom, psihologom, a kako je i vaša partnerka deo priče, i ona bi obavezno trebala biti uključena u svaki segment vašeg izlečenja.

Razloga može biti mnoštvo – emocionalni stav prema partnerki, uzajamna osećanja, unutrašnji strahovi, nivo zrelosti i shvatanje seksualnog odnosa, vaspitanje, umor, napetost, brige, nezadovoljstvo sobom i svojim načinom života..

Iron Abs za vas

Međutim, pored ovih tu je i još nekoliko veoma važnih razloga za pomenuti. Pre svega – velika očekivanja. Muškarci često imaju problem sa samopouzdanjem, naročito pred partnerkom kada smatraju da ne smeju zakazati i da se moraju pokazati u svoj svojoj veličini. Upravo ta mora – ne smem omanuti, ne smem omanuti.. najčešći je uzrok omanuća. Pod velikim pritiskom popuštaju i mnogo čvršće stvari nego što je ponos.

Osećaj manje vrednosti, povezan je sa prethodnom pričom jer u osnovi ima isti problem – manjak samopouzdanja. Ako u ostvarivanje bilo kog zadatka, ne samo snošaja, pođete sa pomisli da nećete uspeti, naravno da nećete. Budite autosugestivni, i ubedite sebe u suprotno. Još jedan od razloga, zasnovan na istim temeljima je i nesigurnost u svoje performanse – kakav ste ljubavnik, da li ćete izneveriti njena očekivanja, da li je dovoljno velik.. Od tolikog razmišljanja, kome je do seksa? Ako već toliko vremena kao i svaki muškarac provodite razmišljajući donjom glavom, onda i sada razmišljanje prepustite njoj. Stavi pravu stvar na pravo mesto, i PREPUSTI SE!

Osim ovih razloga, zapitajte se o još nekima koji isti tako lako mogu biti uzrok vašeg problema – da li ste zaljubljeni u drugu, a ne želite sebi to da priznate, da li vas uopšte interesuju žene, možda rešenje vašeg problema leži u sferi drugog interesovanja.. i najvažnije – da li je uzrok vaše ljubavne nemoći, možda u vašoj partnerki? Seks je ipak igra za dvoje – minimum..

Načini na koje ona može uticati na stanje vašeg ponosa je konstantno miniranje istog. Potcenjivanje vaše muškosti, poređenje vaših proporcija, mogućnosti i umeća sa njenim bivšim partnerima, njena pasivnost i nezainteresovanost, ali isto tako i njeni preveliki zahtevi i nerazumevanje za vaše povremene greške.. sve su to razlozi zbog kojih biste mogli doći u situaciju – ne znam šta mi je, nešto neće. Neće s razlogom, jer očigledno ili ona nije partnerka za vas, ili morate još mnogo poraditi na vašoj emotivnoj usklađenosti i poverenju, pre nego se uskladite i u krevetu. Čuvanje za prvu bračnu noć, sad i nije tako loša ideja – zar ne?

Sve u svemu, pitanje psihičkog uzroka, vezano je za mentalne kočnice koje pritiskate sami iz ko zna kog razloga. Uloga partnerke u procesu opuštanja istih je ključna, a pored logičnih prednosti njenog angažovanja na rešavanju ovog problema, na gasu će dobiti i vaša veza, jer ništa ne vezuje čvšće dvoje ljudi od poverenja. A čačkanje po najintimnijoj intimi, definitivno je jedan od razloga da se to poverenje izgradi.

Zato, opustite kočnice i NAGAZITE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Tema – Impotencija

  1. Pingback: Saveti za zdravu spermu | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar