Prosize kapsule

M@N! Otkriće – Sexy debeljuce

Iako se poslednje decenije, a možda i dve, među muškarcima, ali i ženama ustalilo mišljenje da su neodoljivo što mršavije, vitkije i elegantnije devojke, izgleda da ni ove iz grupe elegantnih, ali elegantno popunjenih dama nisu u potpunosti otpisane. Kada pogledamo obline kojima sevaju neke od najpoznatijih svetskih diva, postaje jasno – slim is out! Muškarci su sve više za prirodno..

Ovo je potvrdilo i istraživanje koje su sproveli sajtovi za upoznavanje Date.com, Matchmaker.com i Amor.com, ispitujući više od hiljadu učesnika o njihovom stavu prema debljim ženama. 85% muškaraca složilo se s tvrdnjom „Nekoliko kilograma viška mi ne smeta”, dok 80% muškaraca tvrdi da deblje žene nisu tolike veštice kao mršavice.

Dalje, 54% njih izjasnilo se da su debeljuce bolje u krevetu, a skoro 70% reklo je da im je bitnija unutrašnja nego spoljašnja lepota. Interesantan podatak o tome koliko se muškarci i žene ne razumeju je onaj koji kaže da čak 90% žena smatra da muškarci više vole mršave žene. Ovom logikom i blagom matematičom računicom, pravo je čudo da je iko u vezi.

„Rezultati pokazuju značajnu suprotnost muških stavova o ženama s prekomernom težinom i ženskih o tome šta muškarci traže kad se radi o vezama”, kaže Šira Zvebner, savetnica za Date.com, Matchmaker.com i Amor.com. „Nažalost, ovaj tip pogrešnih pretpostavki među polovima vrlo je čest i za rezultat ima mnoge propuštene prilike.”

©Muskimagazin.com

Evo i par poslastica za one koje vole gole debele devojke:

Slični tekstovi

Ostavite komentar