Prosize kapsule

Smrtonosni orgazam

U životinjskom svetu postoji veliki broj primera da ejakulacija ostavlja posledice na muško zdravlje, ponekad i fatalne. U redu, ne spadamo u paukove, crve i neke druge vrste koje baš kriziraju nakon orgazma, ali savakako ste primetili blagi umor, potrebu za snom i iscrpljenost, nakon što svršite posao. Naučnici su se zapitali da li bi orgazam ipak mogao imati i pogubnije efekte po vrstu MUŠKARAC.

Da bi ispitali tvrdnju zasnovanu na primerima iz životinjskog sveta, sprovedeno je istraživanje na tri vrste crva (po biohemijskim i genetskim svojstvima sličnim ljudima). Prvoj vrsti su pripadali crvi koji proizvode spermu i njima je bilo dozvoljeno parenje. Druga vrsta je takođe bila sposobna da proizvodi spermu, ali im je parenje bilo uskraćeno, dok je trećoj vrsti koja ne proizvodi spermu, parenje, takođe, bilo dozvoljeno. Prva vrsta je u proseku živela nešto duže od 8 dana, druga ju je nadživela za 3, ali poslednja ih je nadživela obe sa čak 14 dana. Naučnici su došli do zaključka da par sekundi vrhunske sreće i od nas uzima sličan danak, a pretpostavlja se da je uzrok u neprestanoj proizvodnji sperme, prilikom čega se koriste mnogi enzimi i biološki procesi u čijem su sastavu štetni nusprodukti. Neka istraživanja idu tako daleko da starosnu razliku žena i muškaraca, pripisuju štetnim posledicama proizvodnje sperme po zdravlje muškaraca.

Uticaj orgazma na muškarce nije tema koja je tek odnedavno poznata. Taoisti već vekovima razvijaju sposobnost orgazma bez ejakulacije !??!, jer su primetili da ih orgazam sa ejakulacijom izmori. Osim taoista, slično su zaključili i sportisti, pevači.. koji već imaju naviku da pred utakmice i nastupe ne praktikuju seks kako bi bili u punoj snazi.

Iron Abs za vas

Ako se sračuna da prosečan muškarac za jedan orgazam potroši između 50 i 250 miliona spermatozoida, a da to tokom života ponovi u proseku 5. 000 puta, suviše je zamorno čak i pomisliti na količinu energije i materijala koje telo utroši da bi nam pričinilo to malo zadovoljstva. Ipak, sa stanovišta tela, ono to ne čini zbog zadovoljstva već zbog stvaranja novog života, što je i osnovna funkcija orgazma, a ako se ponovo vratimo prirodi, naćićemo brojne primere životinja koje da bi podarile život svom potomstvu, moraju dati sopstveni život. Malo umora koji osećamo nakon orgazma, sada i ne deluje tako strašno – zar ne?

Dodatno, ovo je tek jedno istraživanje koje govori o štetnosti orgazma. Postoji bar još sto koja tvrde da redovan seks produžava život, pa sami odlučite u kojoj se grupi vidite.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar