Prosize kapsule

Američki SEKS zakoni!

Činjenica da u SAD, zaista, možete očekivati sve potvrđuje se svakodnevno i na svim poljima, pa eto i u seksu. Da li da bi dokazali da je demokratija kod njih stvarno funkcionalna ili iz čiste dosade, Amerikanci imaju najsmešniji set zakona koji se tiču seksa, a koji često uređuju sam seksualni čin do najsitnijih detalja. Pa, da vidimo seksualnu demokratiju na delu.. od države do države.

Pensilvanija

Muškarci se ne smeju uzbuditi u javnosti, a analni seks kažnjava se kaznom od više hiljada dolara.

Montana

U Bozemanu je zabranjen seks sa suprotnim polom na travnjaku ispred kuće, nakon zalaska sunca i ako su oba učesnika seksualnog čina gola. Po nekoj logici, znači, na travnjaku se možete dohvatiti sa osobom istog pola u po bela dana, ali samo ako ste u čarapama!?

Minesota

Muškarci ne smeju imati seks sa živom ribom (ne želimo ni razmišljati o smislu ovog zakona, niti zašto ne važi za žene), daljezabranjeno je spavati gol, u Aleksandriji muž ne sme spavati sa ženom ako je pre toga jeo beli ili crni luk, ili sardine. Ako žena zamoli muža da opere zube, prema zakonu muž je mora poslušati.

Vajoming

U Njukastlu zakon paru zabranjuje seks u frižiderima u prodavnicama, poput onih u kojima se kod nas drže sokovi i druga pića.

Ohajo

U Klivlendu žena ne sme istovremeno nositi lakovane cipele i suknju jer muškarac može u njima videti odraz njenih intimnih delova. Dodatno, u Sinsinatiju nema analnog seksa.

Juta

Tremontonov zakon ženama zabranjuje seks u vozilu prve pomoći koja su u pokretu. Ako bi bila uhvaćena tokom seksa u vozilu prve pomoći koje je u pokretu, bila bi optužena, a njeno ime bi se našlo u lokalnim novinama. Muškarac s kojim je imala seks ne bi bio optužen ni za šta.

A sada, evo zašto bismo vam posavetovali da, ako ikad odlučite da se selite za SAD, to bude Arizona.

Njihov zakon kaže da žene mogu biti gole iznad pojasa jer grudi nisu označene kao intimni delovi tela!

Ovaj je bolestan, ali skroz! U Ilinoisu, mladencima je zabranjen seks na dan venčanja, ali ako su istovremeno u lovu ili ribolovu!!!???!!!

Nebraska

Parovi koji će prespavati u hotelima, dok spavaju moraju nositi bele hotelske pamučne pidžame koje ne smeju skidati ni tokom seksa!

New Mexico

Ako se nekim čudom zateknete u Nju Meksiku, i baš vam se tokom pauze za užinu javi nemoguća želja za seksom u autu, ne činite to pre nego proverite ima li vaš automobil zavese. U suprotnom kršite zakon.

Oregon

Muževi iz Willowdalea moraju platiti kaznu ako tokom seksa govore “prljave reči”. Međutim, žene mogu da govore šta hoće.

Wisconsin

Ako se slučajno budete ženili u Konversvilu, dužnost nam je da vas upozorimo da nikako ne pucate iz tandžare dok vaša supruga doživljava orgazam. Znamo da je vama do slavlja, ali zakon je zakon.

Za američku demokratiju nema zakonski nepokrivene oblasti. Dok oni .ebu ceo svet kako hoće, u SAD isto možeš samo ako je u skladu sa Ustavom!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar