Prosize kapsule

Sav taj seks…

Seks je nesicrpan izvor ideja za svakojake tekstove na svakojake teme. Od toga gde ga praktikujemo, s kim, kako, koliko dugo (ili kratko), često ili opet retko, može se napraviti sjajna klasifikacija osnovnih vrsta seksa. Čemu će ona da posluži, pojma nemamo, ali biće zabavno. Baš kao i sex…

Pronađite se u nekoj od sedam vrsta seksa koje slede!

Štrumf seks

Ovaj seks se praktikuje ili tek pošto zagazimo u neistraženi svet seksualnosti, pa nastojimo popuniti sve rupe u našem znanju, ili pak, kada tek upoznamo nekoga, pa se seksamo dok ne poplavimo. Otud i ime..

Kuhinjski seks

Ova vrsta je aktuelna, uglavnom, na samom početku veze i kod parova koji nisu dugo zajedno, pa se mesto, a ni vreme ne bira.

Krevetni seks

Ovde je u pitanju već ozbiljnija priča, duža veza, avanturizam je pomalo splasnuo, pa se magija većim delom odvija u spavaćoj sobi.

Seks u prolazu

Iako mu ime dobro zvuči, ova vrsta seksa se odnosi na one koji su već predugo zajedno, i baš nisu oduševljeni kad vide jedno drugo, pa u prolazu samo dobace – Jebi se!

Ćorak seks

Treba li neko pojašnjenje…?

Parnični seks

Može se reći da ova kategorija spada u seks na javnom mestu, i to u sudnici, pred svima. Obično usledi kao kulminacija brako-razvodne parnice, pri čemu neko (uglavnom vi) bude dobro iz.eban.

Penzionerski seks

Dva put mesečno pomalo, ali nikad dovoljno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar