Prosize kapsule

BG CAR SHOW 2010

by M@N! crew

Treća po redu, izložbeno prodajna manifestacija BG CAR SHOW 2010. zvanično će biti otvorena za posetioce sutra u podne i trajaće do 14. marta. Za sve ljubitelje zabave na točkovima M@N! će obezbediti kvalitetne informacije o tome šta se na Sajmu može videti, a osim tekstova, tu će naravno, biti i video priloga. Pa, neka SHOW počne!

BG CAR SHOW 2010

Pod kupolama Beogradskog sajma ove godine će u okviru izložbe automobila, posetioci moći da vide kompletnu i bogatu ponudu automobilskih proizvođača – od automobila, preko prikolica, motora, opreme za vozila do ponude prateće industrije. Značaj održavanja ovogodišnjeg Sajma automobila je veći ako se uzme u obzir da su svi slični sajmovi u okolnim zemljama, usled ekonomske krize otkazani. Kod nas, međutim, situacija nije ni nalik kritičnoj. Šta više, uporedo sa Sajmom automobila od 8. do 14. marta na istoj lokaciji održaće se i 5. međunarodni Sajam motocikala i bicikalaMotopassion! Izgleda da će jedina kriza koja bi mogla zadesiti ovogodišnji festival točkaša biti ona adrenalinska!

Zašto posetiti BG CAR SHOW 2010?

Tri su razloga – kupiti, videti i uživati. Prema najavama organizatora Sajma, cene automobila nikad neće biti povoljnije. Skeptični smo, naravno, i kada kupujemo litar jogurta, a kamoli nešto poput automobila, tako da sve moramo uzeti sa rezervom. Bio u pitanju samo dobar marketinški trik ili istina, argumente vredi saslušati.Kako navode organizatori, Sajam automobila je jedna od najboljih prilika da se po povoljnoj ceni pazari novi automobil, jer cene nikad neće biti niže. To je uzrokovano trenutnom ekonomskom krizom zbog čega su proizvođači dodatno spustili cene automobila, a kako je usled iste krize, prodaja u poslednjem periodu opala, na Sajmu je u ponudi veliki broj prošlogodišnjih modela. Idealan spoj. Međutim, ako spadate u onu grupu koja sasvim opravdano ne veruje u sve što mediji serviraju, daćemo vam još dva razloga zašto posetiti BG CAR SHOW.

Prvo, da biste videli sve što se u ponudi ovog, zaista specifičnog događaja koji se desi jednom u dve godine, može videti. Osim onog prodajnog dela, za prave sladokusce automobilizma tu su noviteti kojih će na Sajmu biti dovoljno za svačiji ukus.

Iz Mercedesa nam stiže novi kabriolet E klase – E 350 CDI Kabriolet, premijerno predstavljen na Ženevskom sajmu automobila. Na Fiatovom štandu jeftino, prestižno i domaće – Fiat Punto Classic. Ševrolet će se predstaviti sa Crusom i novim Sparkom, a BMW sa novom nemačkom paklenom mašinom BMW X1 (PREPORUČUJEMO!!!). Redizajnirani terenac Santa Fe predstaviće brend Hyndai, auto-industriju koja je obeležila prvu deceniju 21. veka. Toyota bez Yarisa ne bi bila Toyota Yaris, a Renault će premijerno beogradskoj publici predstaviti svoj novi model – Fluence, francuski odgovor na sve veću potražnju za porodičnim limuzinama pristupačnih cena. Ford će sigurno biti najprimamljiviji sa svojim modelima Fieste i Focusa, koji će biti na velikom sajamskom popustu, a osim svojih modela, ova firma će biti i zastupnik Volva i Land Rovera. Na Opelovom štandu čeka vas nova Astra, a Volkswagenovi aduti za ovogodišnji Beogradski sajam automobila su Golf VI i novi Polo. Honda se ove godine bavila redizajnom, pa će noviteti s kojima vas ove godine dočekuje na svom izložbenom prostoru biti restilizovane verzije CR-V, Legend i Civic Type R. I čik pogodite – to nije sve..

Ako ni ovo nije dovoljan razlog da vas DOVUČEMO na BG CAR SHOW 2010, onda nam je preostalo još samo hladno oružje – hostese! Daleko od toga da su one hladne – vrele su ko usijani motori novog Porschea 918 Spyder Concept! Zašto vam onda ne bi podgrejale ove varljive martovske dane – kad već Sunce to ne može.

Naravno, za one najupornije M@N! Će se potruditi da Sajam dovuče kod njih. Sve od noviteta do hostesa biće vam dostupno 24h on-line. Vi se samo zavalite i klikćite svojim mišem.. Mada, nije to to!

BG CAR SHOW Info

Traje do 14 marta.

Cena ulaznice – 300 dinara pojedinačna ulaznica, 200 grupna.

Četvrtak – porodični dan. Cena ulaznice za porodice 500 dinara.

Izbor najlepše hostese – petak, 12. mart u 18h

Radno vreme Sajma – od 10 do 20h

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “BG CAR SHOW 2010

  1. Pingback: M@N! Specijal -BG CAR SHOW 2010 VIDEO! | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: M@N! Specijal -BG CAR SHOW 2010 VIDEO! | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar