Prosize kapsule

Otkrijte svoj seksualni stil!

Verovali ili ne, ovo nije naslov još samo jednog teksta o seksu sa stranica Man’s Healtha, Cosmopolitana ili Lepote i zdravlja. U pitanju je naslov cele knjige koja se bavi seksualnim faktorima koji utiču na kvalitet vašeg seksualnog života, ali i veze. Ne, ne morate je kupovati. Ništa preterano novo ni zanimljivo nećete saznati, a ono što bi vas moglo zanimati prepričaćemo vam mi u par sledećih redova..

Kao što joj i samo ime kaže, ova knjiga za cilj ima da vam pomogne da otkrijete svoj seksualni stil, odnosno kojoj kategoriji ljubavnika vi, ali i vaša partnerka pripadate. Zašto? Da bi vam u slučaju da u krevetu nešto škripi, nakon saveta koje možete na njenim stranama pročitati, nadalje sve išlo kao podmazano. Pa, da krenemo – koji je tvoj seksualni stil?

Na osnovu miksa erotike, seks performansi i navika, postoje četiri osnovna:

Komplementarni

Vi se nadopunjujete, a seks u kom oboje niste maksimalno uzbuđeni nije seks. Timski rad i saradnja vaš je način, a inovacije, fantazije i deljenje erotičnosti i u živanje u seksu jesu vaši afrodizijaci, kao i pravo oba učesnika u AKCIJI. Nedostatak – seks može postati rutina, jer se nakon nekog vremena može dogoditi da se strast izgubi. Ovo je i najčešći stil.

Tradicionalni

Ovaj tip seksa vezuje se za stabilne i predvidive parove. Muška dominacija i ženska sentimentalnost su najčešće pozicije tokom seksa, a konflikt kako u seksu, tako i u vezi nije jedna od pojmova koji se uzimaju u obzir. Biće kako on kaže, ona je tu da se povinuje i uživa. Takav stil se pokazao kao prilično uspešan u stabilnim vezama kod kojih je međusobno razumevanje partnera položilo sve ispite. Međutim, ako niste od tih, velike su mogućnosti da ovaj stil bude test na kom će vaša veza pasti. Oprez – klizavo..

Kompatibilni

Draga, opet smo se zaneli...

Ljubav je u ovom slučaju pobedila sve probleme. Seks je senzualan, emotivan, a njegov kvalitet obavezno doveden do savršenstva. Međutim, problem se kao i kod svakog usavršavanja, može desiti ako se suviše teži savršenstvu i želji da partneru bude što prijatnije. Put do pakla je popločan dobrim željama, kaže stara poslovica, a tako je i u seksu. Opteretite li se suviše, seks od užitka može postati prava noćna mora koja kao da se nikada ne završava. Zapamtite, vi ste kompatibilni – nema mesta za brigu!

Emocionalni

Ovaj tip je pravi uzavreli lonac jakih emocija, drame, strasti, avanturizma, zabave, uzbuđenja i otvorenosti. Najerotičniji od svih tipova seksualnosti, ovaj tip se najbolje uklapa u onu dečiju prozivku – ko se bije taj se voli! Ako vam još uvek nije jasno o čemu govorimo pogledajte Gospodina i Gospođu Smit. Da, vi ste Bred, ona vaša Anđelina, a žestok seks nakon ubitačne (pre)pucačine , vaš je način!

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar