Prosize kapsule

Rečnik ženskog jezika!

Nije tako retka pojava da ona govori, vi slušate, a kada ona sa svojim izlaganjem završi vi niste tako sigurni šta je uopšte htela da kaže, a kamoli šta bi bilo ispravno da bude vaš odgovor. I to ne u smislu ISPRAVNO kao tačno, već ISPRAVNO kao TAČNO ono što bi ona želela da čuje.

Priznaćete, ponekad osećate da vam u odnosu na sporazumevanje sa njom kineski dođe kao maternji jezik, ali ne brinite. Rešavamo sve vaše muke REČNIKOM JEZIKA ŽENE. Poslednje dopunjeno izdanje, sa svim pojmovima, frazama i skrivenim značenjima koje bi vam mogle zatrebati ako se ikada odlučite na tu suludu misiju – da je razumete! Mada, naš savet bi svakako bio da se u nju ne upuštate, već da se jednostavno prepustite, klimnete nekoliko puta glavom i kažete DA. Na taj način ćete uštedeti sebi 10 godina života, ali za retke entuzijaste među nama, evo pojmovnika… Srećno!

Po pitanju godina, žene su naročitospecifična sorta. Većina će vam slagati makar za 10, i koristiti se pojmovima kao što su – u tridesetima sam, u četrdesetima.. Bez sumnje to znači – imam 39, 49… ne dajte se zavarati. Međutim, pre nego ženu zapitamo za godine, bićemo privučeni njenim izgledom ili u slučaju da smo je upoznali preko interneta, sms muvanja ili slično, ali u svakom slučaju na neviđeno, interesovaće nas kako ona izgleda. Sad će se javiti svi oni koji furaju priču – bitan je osmeh, duhovitost, dobra duša… ali pravilo za koje jednostavno NE POSTOJI IZUZETAK je da nema muškarca kome je to bitnije od izgleda.

Recimo da je u pitanju sms, ili online muvanje i da ste dogovorili sastanak na slepo. Da, iz svega što ste zaključili tokom vaše dopiske je da je ona izuzetno duhovita, dobra, fina.. ali ne i da je proćelavi čičica u „najboljim godinama“ ili dama koja na istog podseća! Da ne biste došli u sličnu situaciju, evo par saveta šta znači kada ona kaže… Ako sebe opiše na sledeći način – avanturističkog sam duha, atletske građe, prosečnog izgleda, emotivno stabilna, strastvena i liberalna to će u stvari značiti da imate posla sa devojkom koja je verovatno spavala sa svakim muškarcem u krugu od 5 kilometara, pri tome nema sise, ali ima pločice ko Toza Marković Kikinda, ružnjikava je, antidepresive pije umesto vode, ponekad joj se omakne koja čašica žestine, a ponekad i još koja, a ovo LIBERALNA čitajte OČAJNA. Ako vam pri svemu ovome još kaže da traži srodnu dušu, a 99% je šansi da hoće, budite sigurni da imate posla sa psihopatom!

Drugi slučaj je da vam se predstavi kao new age feministkinja, profesionalac u svom poslu, ali koji ume i dobro da se zabavi! U prevodu – njen su fazon šiške ispod miške, debela je, a uz sve to i naporna kučka. Oprez! Nikad ne znate šta vas čeka s one strane virtuelnog, zato je ipak možda bolje držati se ovog stvarnog. Tu su snage makar jednake, a i teže je sakriti slabosti. Ne kažemo da je otkrivanje slabosti nužno da bismo nekoga što pre odbacili, već da nas i njihovo prikrivanje može zavesti da prihvatimo nekoga koga zaista nismo ni upoznali.

E sad, za kraj smo ostavili tumačenje stvarnog značenja najčešćih ženskih reči i rečenica:

1. Da – Ne.

2. Ne – Da.

3. Možda – Ne.

4. Treba nam – Ja želim.

5. Žao mi je – Biće ti žao.

6. Moramo razgovarati – Najebao si.

7. Naravno, samo napred- Nedo ti Bog.

8. Radi šta hoćeš – Platićeš za to kasnije.

9. Nisam ljuta – Naravno da sam ljuta, idiote!

10. Baš si pažljiv večeras – Jel’ sex jedino na šta misliš?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Rečnik ženskog jezika!

  1. Pingback: Rečnik ženskog jezika! -

  2. Pingback: Rečnik muškog jezika | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar