Prosize kapsule

Seksi čistačice

Iako je, u skladu sa tezama ravnopravnosti polova, feminističkih organizacija i besnih feministkinja, podela poslova preduslov da vas vaša draga u prvoj poslovnici neke od pomenutih organizacija koje se zalažu za ženska prava ne prijavi za kršenje istih, jer ste joj avaj rekli da ne bi bilo na odmet da ponekad usisa, pa će vas one zbog iskazanog šovinizma sa zadovoljstvom obesiti na stub srama, i to za testise, kako biste sledeći put mislili sa obe glave pre nego odvalite neku sličnu glupost, američka kompanija za čišćenje Eden’s Maid R Us, otišla je u sasvim drugu krajnost – patentirala je seksi čistačice.

Radi se o ostvarenju jedne od 5 omiljenih muških erotskih fantazija, pri čemu ove seksi čistačice zaista i čiste. Pomenuta firma koja se nalazi na južnoj Floridi nudi 15 čistačica, oskudno odevenih u trikoe, kecelje, haltere i crne čarape, sa svojim radnim rekvizitima poput spreja i peruške za prašinu.

Ako želite da vam seksi čistačice spreme kuću, posle koga će blistati i stan i vlasnik, potrebno je da izdvojite 60 dolara na sat, sa tim da usluga traje najmanje dva sata. Na popisu njihovih dužnosti nalazi se čišćenje, kuvanje, mešanje koktela, posluživanje i zabava, međutim, od dodirivanja ili seksa ništa. Mada, ako će dame sa fotki dole da odrade čišćenje, i gledanje će da bude sasvim dovoljno. Samo da dobro pometu…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar