Prosize kapsule

Dve omiljene muške stvari

U životu najviše volim dve stvari – sise! Jing i jang. Upravo ta simbolika dualizma njih prati kroz sva vremena. Simbol su plodnosti, majčinstva, seksipila, prestiža…

A opet stalno pokušavaju da ih nečim odrede, ograniče, sakriju.

Ovo je tekst o njihovom muškom razotkrivanju u nametnutom svetu trodimenzionalizma.

Kome ovo nije seksi, taj je gej!

Sise: Naučno

Naučnici (i poneke žene) će vam reći čemu uzbuđenje kada je to samo skup mlečnih žlezda i masnog tkiva. Ne dozvolite da vas to zbuni. I sam Ajnštajn je rekao da se naukom može sve objasniti ali i postavio pitanje da li ima smisla Mocertovu simfoniju definisati kao „promene strujanja vazduha“?. Naravno da NE! To što imate testosteron zbog koga reagujete na svako žensko poprsije koje ugledate, vas uopšte ne treba da zanima, a naročito ne da se zbog toga bilo kome pravdate.

Sise: Terminološki

Sise, dude, poprsije, sifoni, sike… ili kako god da ih nazovete u muškom društvo biće prihvatljivo, ali problem je sa ženskim. Kaži mi kaži kako da ih zovem!? Večiti problem. Grudi? To, priznaćete, zvuči grozno. Na sreću stvari koje vam se čine prevaziđeno uvek imaju rešenje za sve (ne kaže naš narod džabe:“Nema ništa novo pod kapom nebeskom“). Nedra! To je tako lepa reč iz naše narodne poezije kojoj niko nema šta da zameri. Šta više. Lepo je koristite i uživajte u reči… i delu.

Sise: Praktično

Ljubiti ili milovati nedra njena… ni jedna ženska persona vam neće zameriti da tako kažete… ili tražite. Naravno, podrazumeva se da ste sa tom osobom bliski da bi vam uopšte palo na pamet da tako nešto kažete… ili tražite (doduše, postoji i opcija „plati(š) pa se klati(š)“, ali to je već druga priča). Problemi nastaju u škrtosti i neadekvatnosti srpskog jezika u nekim drugim stvarima. Na primer engleski jezik nudi sjajnu opciju (ali i užitak) sa rečima tit job. I u ovom slučaju narodna tradicija uskače u pomoć: nemušti jezik. Dakle, u ovom slučaju „ćutanje je zlato“. „Hajde, hajde zlato moje“ na delu sa ili bez Severinine pesme može da pomogne… ili bar njen film. Ako ni tada devojka ne skonta šta želite – ili je glupa ili ne želi. Tada ni vi nemojte biti glupi…

Da zakopčam jeleče, ne treba mi nano!

Sise: Veličina

Ako volite male sise (dozvoljeno je reći pošto je ovo muški e-magazin): pedofil ste. Ako volite velike sise: edipovac ste. Kao što vidite, ne dozvolite da vas žene ikada ubace u svoj pakleni svet podsvesti. Prvo, ni one ne znaju puno o Frojdu da bi se na njega pozivale, a drugo, recite im da na ovom polju prihvatate mišljenje isključivo lezbejki. Ostale žene nisu kompetentne. Volite ono što volite i ne dozvolite da vas bilo ko zbog toga proziva.

Dostojevski je rekao:“Vera počinje gde jedan i jedan više nisu dva“. Pa tako, dok ste na njenim nedrima, i kada vas pita,:„Pa dobro šta ti se to toliko sviđa!?“. Odgovorite joj:“Pssst. Želim srce da ti čujem i duše da ti se namirišem“. I koja ne veruje–poverovaće.

Verovali ili ne.

©muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar