Prosize kapsule

Zašto devojka folira orgazam?

Ankete pokazuju da skoro 80% žena ima poteškoce u dostizanju orgazma. Postoji nekoliko verovatnih razloga zašto Vaša izabranica mora da odglumi ekstazu, umesto da je zaista doživi sa Vama. Pokušajte da popravite stvari i oboje ćete profitirati.

PROBLEM JE U: Njenoj glavi

Za razliku od muškaraca koji seksualno uzbudjenje mogu da dožive u skoro svakoj situaciji i pod raznim okolnostima, žene imaju problem da se uzbude ako su im misli preokupirane stvarima koje često i nemaju mnogo veze sa vama. “Žene padaju u stanje nalik transu tokom orgazma”, kaze Jan Kerner, autor knjige Dame imaju prednost. “Takva “neaktivnost” mozga je neophodna za ženski orgazam.”

KAKO MOŽETE POMOĆI: Ohrabrujte je da fantazira više. Sanjarenje i maštanje na seksualne teme će zameniti ono čime je preokupirana sa mentalnim slikama koje će joj pomoći da lakše dodje do vrhunca. Časa dobrog vina i erotična masaže će takođe pomoći u oslobađanju od nepotrebnih misli i omogućiti joj da Vam se prepusti u potpunosti.

PROBLEM JE U: Njenoj anatomiji

Ako vam se njeno prenaglašeno stenjanje i uvijanje čine suviše teatralnim, to je verovatno zbog toga što regularna penetracija i nije bas najbolje sredstvo za dostizanje ženskog orgazma. Pokušajte sa dodatnom stimulacijom klitorisa (kroz ručnu i oralnu stimulaciju, ili naročite poze) koji je prečica do orgazma (ali samo ako znate sta radite).

KAKO MOŽETE POMOĆI: Izaberite dobre seksualne poze koje omogućavaju adekvatnu stimulaciju klitorisa tokom odnosa i produžite predigru jer je ženama potrebno više vremena kako bi se seksualno uzbudile i prepustile zadovoljstvu. Pored toga, kroz razgovor sa njom ili „zadirkivanje“ tokom seksa i predigre saznajte šta je uzbuđuje i šta joj najviše prija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar