Prosize kapsule

G tačka – pronađi je!

Kada smo se rodili naš prvi verbalni susret sa svetom bila je iritantna neprekidna dernjava kroz suze. Iritantna za one koji je slušaju, mi pojma nismo imali šta radimo – samo smo se drali. Vremenom smo to dranje artikulisali u prve donekle smislene zvukove – gu gu, da da… za koje su se matorci tripovali da znače tata, mama.. a u stvari su značili – jeste videli kakve sise ima ona babica!? E, onda smo i stvarno progovorili! Usvojili smo prvo rečnik maternjeg jezika, zatim stranog jezika, jezika ulice i uličnih psovki, a onda je stigao pubertet, a sa njim i rečnik osnovnih seksualnih pojmova. Svašta smo se tu pitali – penis, vagina, seks, orgazam… što smo bili iskusniji i pitanja su postajala složenija – seks poze, erogene zone, G tačka… sve su ovo osnove bez čijeg bi poznavanja seks bio nemoguć.

U prethodnih godinu dana M@N! magazin se trudio da bude dobar sex edukator, a koliko smo u tome uspeli vi znate najbolje! Mi vas nećemo ocenjivati, kao što je to običaj na kraju školske godine – to će učiniti ona! Na nama je da vam pred finalni test još jednom pomognemo rezimiranjem svih seks lekcija koje smo tokom godine prešli. Pa, da krenemo – G TAČKA! Šta je, gde je, čemu služi i kako je naći…

G tačka lično!

Ime je dobila po prvom slovu prezimena dr Grafenberga, koji je tokom 50ih godina prošlog veka istraživao u ovoj naročitoj oblasti ženske genitalne anatomije. Zaključci do kojih je tada došao ( jadan se namučio istražujući), još uvek predstavljaju predmet sporenja brojnih srodnih mu naučnika, ali većina smatra da se radi o zadebljanju na gornjoj strani vaginalnog zida koje je bogato nervima i stoga izuzetno podložno nadraživanju. Međutim, verovatno se ipak radi o mestu preko koga može da se stimuliše prostata koja, iako manja nego kod muškaraca, takođe okružuje ulaz u uretru kod žena. Kako bilo, ova zona popularno nazvana G tačka predstavlja izuzetno osetljivo mesto kod žena, ali samo ako su jako uzbuđene.

G tačka – lokacija!

Ako ste stigli do faze u kojoj vam partnerka leži na leđima, a vi ne znate kud bi sa rukama – iskoristite ih pametno. U tom položaju njena G tačka locirana je oko četiri centimetra unutar vagine, na gornjem zidu. Najjači orgazam žena doživljava ako joj je stimulisana ova tačka. Prepoznaćete je po karakterističnom zadebljanju koje je tokom uzbuđenja nalik sunđerastom tkivu. Orgazam G tačke smatra se ženskom ejakulacijom, za koju oni koji su je iskusili tvrde da zaista postoji. Ovi drugi nikad neće saznati istinu..

Mali je tehničar..

Najčešće pitanje je – kako? Žene pitaju – kako je ne možeš pronaći, a muškarci – kako je pronaći i kako je pokrenuti. Uz savete Muškog magazina – lako! Sa prstima pet do šest centimetara unutar vagine, okrenutih jagodicama prema gore, pravite kružne pokrete duž celog gornjeg zida. Kada naiđete na deo zida (otprilike tri vodoravna prsta unutar vagine) koji se čini blago zadebljalim i drugačijim od ostalog tkiva, našli ste G tačku! Još jednom naglašavamo da je potrebno da žena prethodno bude dobro uzbuđena i da joj je bešika prazna kako je ne bi teralo na mokrenje.

G tačku možete direktno stimulisati blagim kružnim pokretima, nežno pritiskajući prema stomaku. Stimulacija se može vršiti i pomeranjem prstiju napred-nazad u vagini čime se dodatno stimulišu i ostali delovi. Ključno je samo pronaći pravi ritam koji će ženu dovesti do ekstaze!

Vrlo brzo će u ženskim krugovima o vama početi da kruži priča – Mali je tehničar…


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar