Prosize kapsule

Kako se stavlja kondom? + VIDEO DODATAK

U zavisnosti kako na njega gledate, kondom vam može raditi o glavi ili vam može spasiti glavu. Smanjena osetljivost, nepotpun užitak, neprijatan osećaj kada ga pred partnerkom treba staviti i to taman kada ste se dovoljno uzbudili, neprijatna situacija kada ga treba kupiti… sve su to razlozi kojih se mnogi muškarci drže kada dođe do toga da kondom treba staviti. I to su loši i neopravdani razlozi. Malo neprijatnosti zbog koje ćete se zauzvrat zaštiti od polno prenosivih bolesti ili neželjene trudnoće PAMETNI su razlozi zbog kojih treba staviti kondom. Siguran seks pre svega. U tekstu koji sledi pomoćićemo vam , mada smo sigurni da ovu lekciju već znate, kako da znate da ispravno stavite kondom kada dođe vreme za to.

Nemojte misliti da je priča o sigurnom seksu i kondomima novotarija seksualne revolucije i drugih projekata koje je iznedrio 20. vek. Kondomi su postojali i kod starih Egipćana, i kod prapredaka Evropljana, a postoji zabeležena priča da su ih Rimljani pravili od mišića ratnika koje su porazili u bici. Dakle, ako su ih oni koristili – zašto bi tebi to bio problem?

Seks edukacija – stavljanje kondoma

Logično, kondom se stavlja kada vam je penis u erekciji, a pre nego što se pređe na konkretan seks. Pre nego ga razvijete, pritiskom na vrh kondoma istisnite vazduh, a zatim ga postavite na penis vodeći računa da navoj bude na spoljnoj strani. Polako ga odvijte do korena penisa još uvek stiskajući vrh kondoma. Sada je kondom postavljen. Međutim, tu nije kraj vaše brige o kondomu. On tokom seksa može pasti, pa je poželjno da ga tokom odnosa proverite u nekoliko navrata, kako bi ga vratili na mesto ako se slučajno zarola. Nakon ejakulacije, a dok je penis još uvek u erekciji, izvadite penis držeći kondom pri dnu kako ne bi tada spao i zatim ga skinite. Svaki kondom se upotrebljava samo jednom, a nakon odnosa se vezan baca u kantu, nikako u WC šolju. Više o vrstama kondoma i kondomima koji neće pući pogledajte u našem tekstu – Najbolji kondomi.

Dodatni savet – ako niste sigurni kako staviti kondom, ili mislite da stavljanjem kondoma ubijate seksualni naboj koji ste postigli, pustite da vam ga stavi ona. Iznenadićete se – neke to mogu i ustima…

Sve je stvar prakse!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kako se stavlja kondom? + VIDEO DODATAK

  1. Pingback: Prvi seks - šta i kako? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Nemeš i Marijana: SEKS BEZ KONDOMA! | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar