Prosize kapsule

Hrana za bolji seks

Seks je složena radnja koja za rezultat ima veoma jednostavan proizvod – zadovovoljstvo. Naravno, ako ga ne praktikujete zbog njegove primarne funkcije, a ona je razmnožavanje. Čak i u tom slučaju uživate u njemu, a da li ste znali da postoje određene hranljive namirnice pomoću kojih će taj užitak biti još veći? Naravno, zovu se afrodizijaci, i o njima smo već pisali, ali ako ste zaboravili koji su, podsetićemo se još jednom i već postojećoj listi dodati još koji.

Začinite svoj seks uz koji zalogaj…

Od nekoga ste čuli da ljubav ulazi na usta i sada želite da proverite koliko istine ima u tome. Spremate večeru za nju koja će za cilj imati seks za pamćenje. Ne sumnjamo da će to zavisiti samo od vaše večere, ali da bi vaš projekat uspeo u potpunosti, evo nekoliko saveta o tome šta bi se sve trebalo naći na vašem ljubavnom meniju.

Tamna čokolada je jedan od najjačih afrodizijaka, jer veliki procenat kakaoa u njoj oslobađa stimulans koji podiže neurotransmitere u mozgu koji čine da se osećate euforično tokom seksa.

Ostrige su poznate još kao omiljeni Kazanovin afrodizijak, a u prilog medicinske opravdanosti ovoj priči govori činjenica da su ostrige bogate cinkom koji utiče na kvalitet i proizvodnju sperme.

Jagode su bogate vitaminom C i zato su efikasan seksualni budilnik, a u kombinaciji sa šampanjcem najbolje su rešenje ako želite JUTARNJI SEKS.

Med je bogat prirodnim šećerom, ali i vitaminom B koji stimuliše neurotransmitere u mozgu zadužene za seksualno uzbuđenje.

Tartufi su proveren i jedan od najefikasnijih afrodizijaka, ali su nažalost upravo zbog toga i izuzetno skupi i retki. Ipak, postoji rešenje. Pokušajte naći ulje od ovih pečuraka koje je znatno lakše naći, a i cena je pristupačnija.

Smokve su prastari afrodizijak bogat magnezijumom koji vas definitivno diže, a kako i koliko najlakše je proveriti.

Šargarepa je bogata beta-karotenima koji povećavaju nivo seksualnih hormona u telu istovremeno stimulišući proizvodnju sperme.

Banane su odlične za jačanje mišića, ali isto tako, zahvaljujući vitaminu B6, odlične su i za jačanje seksualne moći i samopouzdanja. Ako vas drma trema drmnite jednu bananu, a onda drmnite i nju!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar