Prosize kapsule

Uredi svoju samačku SEKS jazbinu

U zavisnosti od toga da li ste srećno oženjeni, srećno zaljubljeni ili ste srećni jer ste se upravo probudili u svom krevetu kraj devojke koju ste sinoć pokupili u gradu, proveli noć punu divljeg seksa i više je nikada nećete videti, zavisiće i šta podrazumevate pod idealnom gajbom.

U prvom slučaju to je tihi porodični kutak ispunjen fotografijama, igračkama i drugim porodičnim potrepštinama. U drugom slučaju, verovatno je da još uvek živite sa roditeljima, ili delite stan sa cimerima, što znači da ste vlasnik sobeu tom stanu, pa je u zavisnosti od toga uređena i vaša soba. U poslednjem slučaju, onom kada ste solo, sa jedne strane baš je bedak to što nemate devojku, ali i to ima svojih prednosti. Sloboda je jedna od njih, a ona pruža mogućnost da sa svojom gajbom radite šta hoćete. Evo nekoliko saveta kako da vašem stanu date onaj neodoljivi samački šarm.

Frižider za alkohol

Naravno, frižider je namenjen za skladištenje hrane. Međutim, kada ste solo, imate tu mogućnost da umesto hrane u njemu držite litre i litre najrazličitijih alkoholnih pića. Vi ste tip muškarca stvorenog za kres kombiacije. Kada je dovedete uveče u vašu seks jazbinu, naravno da joj nećete praviti specijalitete francuske kuhinje, ali ćete je ponuditi dobrim francuskim vinom. Sreća pa vas ono čeka rashlađeno u vašem frižideru za alkohol.

TELEVIZOR

TV, i to veliki TV, i to DVA VELIKA TV-a (jedan za dnevnu, a jedan za spavaću), neophodni su stanu svakog samca. Naravno, pored onog u spavaćoj sobi očekivana je polica sa kvalitetnim odabirom naslova filmića za odrasle.

Komandni most

Vi ste solo mačo alfa muškarac 21. veka, a kao što znamo to je vek informacija. Dakle, u stanu samca mora postojati posebno ćoše za njegovu mačo HI TECH opremu – računar, laptop, kamera, fotoaparat, iPod…

Kutak za igru

U zavisnosti od toga koliki vam je stan zavisiće i kako će izgledati vaš kutak za muške igre. Dečak u vama je još živ, zato ste se i opredelili za solo varijantu, pa zašto mu onda ne obezbediti prigodnu razonodu. U velikom stanu odlično izgleda sto za bilijar, u nešto manjem dobro dođe i stoni fudbal, ali jednako ćete se ludo zabaviti i sa Playstation 3. Za svaku igru je potrebno dobro društvo uz koje čak i Ne ljuti se čoveče može izgledati kao skakanje sa padobranom.

KREVET!!!

Najbitnije, ali NAJBITNIJE u stanu svakog samca je DOBAR KREVET. Vi ste kralj kres kombinacija, i zato je jako važno da se i vi, ali i vaše kraljice osećaju prijatno na vašem tronu kada povremeno prenoće u njemu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Uredi svoju samačku SEKS jazbinu

Ostavite komentar