Prosize kapsule

Seks za jednu noć – kako da na tome i ostane?

Muški mozak i ženski mozak, kao što smo do sada već utvrdili razlikuju se u mnogim stvarima. Jedna od njih je, naravno, i shvatanje muško-ženskih odnosa, a naročito seksa. Sve što može da se zakomplikuje – zakomplikovaće. Upravo je tako i sa kres kombinacijama, seksom bez obaveza, odnosno seksom za jednu noć. Nama je on upravo sve ovo što smo naveli, ali njima je to uvek povod za nešto više, po mogućstvu emotivno. I eto ga! Ako to NEŠTO VIŠE ne sasečete u korenu, već sutra ćete postati vlasnik vašeg ličnog prilepka. A kako se prilepci najefikasnije skidaju, pročitajte u tekstu koji sledi…

Meni je do akcije, a ti vidi šta ćeš…

Kako biste izbegli sve neugodne situacije dan posle, razjasnite situaciju pre nego do ičega i dođe. Naravno, nećeš joj reći – hoću samo seks (mada šta ima da ga uvijaš), ali joj možeš suptilno staviti to do znanja – trenutno nisam za vezu, tražim samo malo zabave..

Kondom

Bez kondoma ne kreći! Jasno, tada će osećaj biti pravi, ali kakav će biti posle dva meseca na tvome pragu i kaže – Trudna sam!

Bez telefona

Čemu razmenjivanje telefona, ako ne želiš više nikad da je čuješ? Ne daj i ne traži!

Ne vodi je kući

Da li si normalan? Zašto je onda jednostavno ne preneseš preko praga i kažeš – uzimam! Najbolje je da ona odvede tebe kod sebe, ili da se izvučeš uz jedan seks na brzaka u WC-u, autu, ili pak nešto duža varijanta u obližnjem motelu, stanu drugara… Ako je baš i odvedeš kod sebe ne moj je odmah isterati, ali nek joj bude jasno da ne može dočekati zoru tu.

Facebook

Postoji jedna super opcija za ovakve slučajeve. Zove se IGNORE…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Seks za jednu noć – kako da na tome i ostane?

Ostavite komentar