Prosize kapsule

Održan prvi Gillete Men’s Day

Na brodu Sirona održan je prvi Gillete Men’s Day, posvećen nezi i borbi protiv stresa sa kojim se savremeni muškarci svakodnevno susreću. Tom prilikom predstavljena su i dva nova Gillete proizvoda – Gillette Series Shavecare range i Gillette Proactive Antiperspirants. Kroz svet muškaraca, njihovih potreba, očekivanja i želja proveo nas je renomirani psihijatar, profesor dr. Jovan Marić, a savete iz prve ruke dali su nam i Ivan Ivanović, Ivan Zeljković i Vuk Rosandić.

Zaključak brojnih slavnih ličnosti, novinara popularnih časopisa za muškarce i Gillete tima je da su ponašanje, ravnoteža ličnog i profesionalnog života, ali i fizička aktivnost samo neki od načina koji su muškarcima na raspolaganju u borbi protiv stresa.

I muškarci i žene se slažu da je izgled glavni pokazatelj uspešnog čoveka, pokazalo je međunarodno istraživanje koje je sproveo Gillette. Istraživanje o tome šta uspeh znači modernim muškarcima širom sveta, pokazuje da 73 odsto žena i 63 odsto muškaraca smatra da se muškarci, koji se brinu o sebi i svom izgledu, doživljavaju kao uspešni.

©Muskimagazin.com


Slični tekstovi

Ostavite komentar