Prosize kapsule

Sestre Kardašian se skinule u kupaće kostime

Za Kim Kardašijan smo čuli uglavnom zato što smo je prvo videli. Nama poznata kao vlasnica, možda i najpoželjnijih svetskih oblina, Kim Kardašian, ali i cela njena porodica široj svetskoj javnosti poznata su po porodičnom “rijaliti” šou programu Keeping Up With Kardashians. Zahvaljujući njemu, jednom od najgledanijih šou programa u Americi, sestre Kortni, Kim i Kloi Kardašian postali su planetarni seks simboli. Na slikama koje slede možete i sami proceniti zašto…

U intervjuu za časopis Vegas, tri sestre su otkrile svoje životne priče, koje verna publika njihove emisije zna napamet, ali kako mi to baš i ne pratimo evo malog intra. Kortni ima bebu čije rađanje su gledaoci televizije Entertainment imali priliku da vide, Kloi je udata za košarkaša LA Lejkersa Lamara Odoma, a Kim je odnedavno sama, jer je raskinula sa dečkom Redžijem Bušom, posle čega se za utehu obratila upravo sestrama.

„To što sam bila u Majamiju sa sestrama stvarno mi je pomoglo. Kad imate dobar sistem podrške, sve je lakše, nego kad niste okruženi ljudima kojima istinski verujete i u koje se možete pouzdati. Kad imate veliku porodicu, onda sve u životu postaje malo lakše,“ istakla je Kim u intervjuu za Vegas.

Naravno, devojke nisu samo pričale, jer nisu postale svetski simboli zbog onoga što imaju da kažu, već onoga što imaju da Pokažu. Sestre su pozirale u jednodelnim kupaćim kostimima, a evo šta se može videti na stranicama Vegasa, a sada i Muškog magazina M@N!


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar