Prosize kapsule

Poverenje u vezi ili ŠTA JOJ TREBA PREĆUTATI?

Bivše devojke, seks trofeji, prevare iz prošlosti, vaše male perverzije i što je najvažnije SITNE PREVARE stvari su o kojima ona ne mora ništa da zna ako želite da uz ljubav svog života dočekate i njegov kraj. Jednostavno, svaki put kada krenete da blebnete nešto na ove teme, ugrizite se za jezik, izbrojite do deset i recite – kako si danas lepa!

Da ne bi ispalo da smo opterećeni seksom, počećemo od malih tajni koje sa seksom nemaju veze. Istina je da u dobroj vezi nije dobro imati tajne, ali da li ste nekada čuli za bele laži? To su one koje koristimo kada želimo da je zaštitimo od sebe same, jer devojke su čuvene po tome da od komarca prave rodu, čak i kada za to nemaju nikakvog povoda. Naravno, bele laži odobravamo samo ako povod za sumnju ne postoji. Nemojte tu sad da zloupotrebljavate naše dobronamerne savete, pa da nas posle linčuje razularena rulja devojaka koje ste slagali CRNO na BELO..

Novac

To što ste spiskali 299$ na AR DRONE, vašu novu omiljenu igračkicu o kojoj ste čitali na našem sajtu, njoj će biti nezamislivo. Sa druge strane, novih 5 pari cipelica, jedna tunika koja joj je BAŠ trebala, kao i farmerice koje će super ići uz nju, zvuče joj sasvim razumno. U vezi svako ima pravo na svoje igračke, pa zašto bi vam ona to pravo uskraćivala. O novcu i tome ko ga na šta troši najbolje je ne diskutovati. Osim poverenja i kompromisi su veoma važna stavka za održavanje veze. Istolerišite vi nju, istolerisaće i ona vas..

Roditelji

U našoj sredini, muškarci se teško odvajaju od roditelja, naročito od onog ženskog, tj. mame. Valjda smo nekako navikli na mamin ručak, mamin čudotvorni prašak za veš koji jedini daje istinsku belinu vašoj odeći, mamin odabir odeće, cipela, patika, pa čak i donjeg veša… Hteli to priznati ili ne, većina nas u budućoj ženi podsvesno i traži svoju MAMU. E, pa iznenađenje – nećete je naći! Naćićete devojku koja je drugačija, posebna.. sve ono zbog čega ste se u nju i zaljubili. Devojku koja očekuje da ste vi odrastao, zreo muškarac koji se od roditelja davno odvojio i spreman je da se kao takav i ponaša – prema njoj i životu. Znamo, život je težak, i svakome od nas ponekad dobro dođe majčin topli zagrljaj podrške i bodrenja. Ako ste jednostavno zavisni od toga, ne branimo vam, ali ONA NE MORA ZNATI!

Poroci

Ulazeći u vezu ili kasnije u brak, svaka žena je u potrazi za partnerom koji će tokom života kasnije biti njen stub oslonac, njena podrška, jednom rečju – muškarac. Zato nije dobro ako tražeći to u vama otkrije tragove poroka koji će u budućnosti sigurno biti problem. Alkohol, kocka, droga… Naš prvi savet je da smanjite ili batalite pomenuto, zbog vas na prvom mestu. Sa druge strane, ako smatrate da je vaš problem izlečiv, ali samo u slučaju da STE SVESNI PROBLEMA I DA POKUŠAVATE DA GA REŠITE, savetujemo vam da poroke sklonite iz njenog vidnog polja. Ne mora znati sada, ali jednom ćete joj morati priznati. Bolje je za vas, ali i za nju..

E, sada prelazimo na seks..

Slični tekstovi

Ostavite komentar