Prosize kapsule

Kako preživeti njen PMS?

Da li je vreme za ONE DANE u mesecu? Svaki muškarac koji se nalazi u ozbiljnoj, poluozbiljnoj ili totalno neozbiljnoj, ali ipak vezi sa svojom dragom partnerkom, tačno je naučio poentu bajki i priča kao što su Lepotica i zver, Džekil i Hajd, ali i nekih savremenijih filmskih ostvarenja poput Hulka. To je naučio, već pogađate, u vreme onih „srećnih“ dana tokom meseca, kada je vreme za njen PMS, odnosno za Poremećeno Mentalno Stanje vaše drage. U sledećih nekoliko redova pokušaćemo bezbedno da vas provedemo kroz ONE DANE..

Prvo što moramo da razjasnimo je činjenica da lek za ludilo koje nastupa tokom tih dana – ne postoji. Ne možemo vam otkriti formulu za čaroban napitak koji će zver vratiti u vašu lepoticu, Hajda u Džekila, ali zato vam možemo pomoći da da naučite kako da sledeći period preživite uz samo vašeg Hulka.

Korak Prvi

Prvo i osnovno što svaki muškarac kome je stalo da preživi ONE DANE mora da uradi jeste da se detaljno informiše kada ti dani počinju. Imate dve opcije. Prva je da suptilno priupitate vašu dragu, što ćete naravno učiniti kada se ona ne nalazi u Poremećenom Mentalnom Stanju, jer vam odgovor tada neće mnogo značiti, a izgledaće otprilike ovako..

Ti bi da znaš kada mi je vreme za menstruaciju? To bi ti hteo da znaš, jel’? ’Oćeš da ti kažem kada je vreme!!?A??!!! Evo sad je vreme, sad je vreme, skote jedan nezahvalni!!!

Scena se završava, prigodno situaciji – krvavo. S tim što je krv uglavnom vaša, a njena je klompa kojom vas je gađala u trenutku kada ste očajnički uhvatili za kvaku, misleći, ali samo misleći da ste se izvukli…

Druga opcija je da na mesecima sticanom iskustvu kroz posmatranje i detaljan istraživački rad utvrdite sami kada je vreme za PMS, ubeležite to

vreme u vaš PMS kalendar i zatim postupate po uputstvima koja slede.

Simptomi PMS-a

Situacija je sledeća. Prijatno zavaljen u svojoj omiljenoj fotelji sa pivcem u ruci i daljincem u krilu, na TV-u gledaš utakmicu koju si čekao cele nedelje. Ah, 5 minuta muškog Raja.. Evo i nje..

Dragi, bila sam sa Milenom u kupovini, pogledaj seksi gaćice što sam našla.

-Jao, draga, divne su! Jedva čekam da te vidim u njima. Evo, samo da se završi utakmica i dolazim!

Obrati pažnju i uoči grešku!

Utakmica? Dobro.. Nek se završi.. Hmm.. Jel ti se ne sviđaju gaćice? Misliš da mi neće stajati dobro? Jel ti se ja više ne sviđam? Da ti nisam debela i ružna!?? Hoćeš možda da ih dam onoj sisatoj plavuši sa trećeg!? Možda će njoj bolje stajati? Svinjo jedna! Ne foliraj, viiidela sam da je gledaš!!! Idi kod nje onda, nek te ona hrani, pere i rađa decu! Stoko!!! A ja se još cimam da ti udovoljim sa seksi donjim vešom… Ma, budala, glupača naivna!

U nastavku vaša glava sa zblanutim izrazom lica koji još uvek stoji na njoj, hirurškim rezom biva odvojena od ostatka tela, a od lepotice koju ste znali ostaje samo slika zveri nalik onoj iz jednog od nastavaka Osmog putnika..

Šta raditi?

Kao što to mudro savetuje svako uputstvo za ponašanje u kontaktu sa zverima, i ovde je najpametnije ostati nepomičan i praviti se mrtav. Najveća greška je odgovoriti na provokaciju i uplitati se u dalju raspravu. Zapamtite, PMS = Poremećeno Mentalno Stanje. Nema tu nikakvih zdravorazumskih razgovora niti pokušaja da svađu okončate dokazivanjem da ste vi u pravu. Cilj je iz svega se izvući živ, a zato je najbolje u tišini je pustiti da izbesni šta ima. Baš kao i medved pred lešom, onjušiće vas par puta, malo se kandžama poigrati sa vama da proveri ko ste, šta ste i da li ste živi, a kada joj ubrzo dosadite produžiće svojim putem…

Dakle, najbitnije je NE REAGOVATI!

Takođe, možete se opredeliti i za smirivanje i pripitomljavanje zveri, mada je to uvek nepredvidiv proces. Setimo se samo jadnog Stiva Irvina. U jednom trenutku je bezbrižno plivao sa ražom, u drugom je bio mrtav proboden repom iste…

Znači, taktike za smirivanje su sledeće – pripremite joj toplu kupku uz masažu stopala, nakon koje će uslediti masaža leđa eteričnim uljima. Cveće, bombonjere, nakit, romantične večere i drugi sitni znaci pažnje.. sve su to odlične i dobro proverene online cialis tehnike kojima ćete primiriti vašu goropad, sebi sačuvati život (makar do sledećeg ispada), a na njeno Poremećeno Mentalno Stanje delovati kao Rapten K.

SREĆNO!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako preživeti njen PMS?

  1. Pingback: Kako preživeti njen PMS? -

Ostavite komentar