Prosize kapsule

Ženske grudi – OBNOVI GRADIVO!

Priroda muške obuzetosti i opsednutosti ženskim grudima nije, a teško da će ikada i biti objašnjena. Fakat je da postoji, a nama je to dovoljno da začnemo još jedan tekst na temu večnu poput ljubavi, borbe dobra i zla i štetnog uticaja izduvnih gasova na Zemljinu atmosferu, odnosno na temu ženskih grudi. Ovaj tekst uz jedan „namig“ posvećujemo svima onima koji ni za živu glavu ne bi priznali da ne umeju da se snađu sa „damama“, kad im padnu u šake. Pred vama je tekst koji će vas provesti kroz sve neispipane, ovaj neispitane zone „ženske grudologije“.

Erogene zone

Većina muškaraca preskače grudi kao erogenu zonu i baca se odmah na međunožje, pri tome ne shvatajući da su grudi rampa, a vagina vrata iza nje. Da se vaš upad na njen posed ne bi smatrao zločinom provalništva, uvek prvo podignite rampu, pa tek onda pokucajte na vrata..

Monotonija

Postoje muškarci poznati kao „grickalice“. To su oni koji kada se dočepaju bradavica ne umeju da ih puste – grickaju, grickaju dok ne izgrickaju njenu želju za seksom. Nije sve u grickanju. Upotrebite usne, jezik, ruke… kombinujte malo.

Gruba igra

Iako neke žene vole malo grube igre u seksu, retke su one koje vole da se iživljavate na njihovim grudima. Po tom pitanju uvek su pre za nežno i polako. Uostalom, stavite se na njihovo mesto..

Govor grudi

Kako smo već utvrdili da su grudi erogena zona, onda trebate znati i to da će vam one biti najbolji pokazatelj uspešnosti vaše predigre. Ako su čvrste partnerka je uzbuđena, ako nisu – na pogrešnom ste putu.

Osetljivost

Inače, ženske grudi su veoma osetljive i zato je neophodno imati i takav pristup u baratanju istima. Ova osetljivost se dodatno intenzivira tokom PMS-a, pa je najbolje zaobilaziti ih, naročito ako vam i partnerka skrene pažnju na to.

Grudi nisu ONA

Iako ih mnogo volimo i pri registrovanju devojke, uvek prvo registrujemo njen dekolte treba biti oprezan u poistovećivanju žene sa grudima. Kada vas pita šta vam se na njoj sviđa, uvek je najbolje navesti kosu, osmeh i pamet. Grudi i guza su osetljiva teritorija koja gađa pravo u žensku sujetu – zaobiđite ih. Ako vam nešto znači, eto mi znamo na šta mislite kada kažete – Volim tvoje oči…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Ženske grudi – OBNOVI GRADIVO!

  1. Pingback: Ženske grudi – OBNOVI GRADIVO! -

Ostavite komentar