Prosize kapsule

Playboy ZEČICA Kendra Vilkinson o seksu sa Hju Hefnerom

Čuvena Plejboj zečica Kendra Vilkinson (25), u knjizi Sliding In To Home, otkriva nam pikanterije iz života na Plejbojevom imanju, kako izgledaju redaljke i orgije sa Hju Hefnerom i na čemu sve možemo zavideti ovom vremešnom čikici u crvenom svilenom bademantilu. Za početak – na ZEČICAMA!

U knjizi koja je juče puštena u prodaju, Kendra nam između ostalog u tančine opisuje svoj prvi seks sa Hjuom, koji je eto da napomenemo od Kendre stariji tek 49 godina. Ipak, ta razlika u godinama je nije sprečila da sa ostalim seksi zečicama uživa u Hefnerovoj vitalnosti, mada je napomenula da pastuvčina Hju, nažalost, nije imao vremena da se istom pažnjom posveti svakoj od 30-ak devojaka koje su ga te večeri “zajahale”..

Jedna od devojaka me je pitala da li želim da se popnem na sprat sa njom u Hefnerovu sobu. U glavi sam već čula majčin glas kako mi govori: ‚Znaš da se tamo organizuju orgije‘. Odlučila sam da krenem jer su i sve druge devojke iz kuće već pošle gore. Bilo bi neobično da sam odbila. Dok se čuo šum njegovog aparata za regulisanje pritiska, jedna po jedna devojka se pela na Hjua i imala seks s njim. Svaka je ostajala ne duže od minut. Onda je došao red na mene. Osećala sam se čudno, uopšte nisam razmišljala koliko je stariji od mene. Svi delovi njegovog tela bili su u funkciji. Želela sam da budem tamo – napisala je Kendra.

Kendra je na Plejboj imanju provela 5 godina, a Hefnera je upoznala na zabavi za njegov 78. rođendan 2004. godine kada je i bezecovana za tim ZEČICA. U međuvremenu, Kendra je postala zvezda rijaliti šoua Devojke iz susedstva, ali i supruga Henka Basketa, profesionalnog igrača bejzbola, s kojim je prošlog decembra dobila sina Henka Basketa Četvrtog.

Kako to inače priliči supruzi, majci sedmomesečne bebe, ali i Plejboj zečici, Kendra je nedavno u javnost pustila i svoj najnoviji privatni porno snimak. E, to ti je savršena žena – ima vremena i za muža i za dete, ali KARIJERA NE SME DA TRPI!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar