Prosize kapsule

Kako “napraviti” SINA?

Možda ono o čemu ćemu ovde pisati ne izgleda lepo pod svetlom tolerancije, liberalizma i ravnopravnosti polova, i možda bismo se mogli folirati u cilju izbegavanja gneva besnih feministkinja, ali od činjenica nećemo bežati. Iako se podjednako radujemo svakom detetu, jer je dete ipak dete, svaki muškarac u nekom delu svoje podsvesti želi da dobije sina. Verovatno ćete biti iznenađeni, ali već vekovima su poznate određene tehnike koje vam u ostvarivanju vaše želje mogu pomoći…

Začeće

Kao što znamo, do začeća dolazi kada spermatozoid oplodi žensku jajnu ćeliju. Kog pola će biti začeto dete zavisi od hromozoma koje dete pri začeću nasleđuje od oca i majke. Iznenadićete se, ali odluka o tome kog pola će biti dete je na ocu. Žene imaju XX hromozome, a muškarci XY. Ako  oboje date X hromozome – imaćete ćerku. Ako  spoj vaših hromozoma bude XY – dobićete sina.

Ovulacija

Praćenje plodnih dana pravljenjem karti bazalne temperature žene će dati svoj doprinos vašoj misiji da dobijete sina. Vaša partnerka mora odrediti koji su njeni plodni dani u mesecu, što će postići ili tako što će meriti svoju bazalnu temperaturu više meseci svakog jutra, ili tako što će kupiti pribor za određivanje plodnih dana, a on se može pronaći u svakoj apoteci.

Iron Abs za vas

Poveži

U trećem koraku povezujemo saznanja iz prethona dva koraka u praktično primenjivo znanje. Kao prvo, morate znati da su Y spermatozoidi mnogo brži, ali i da umiru brže. Zato, neophodno je da u periodu začeća, odnosno u periodu ženinih plodnih dana obezbedite dovoljan broj spermatozoida koji će nositi Y hromozom. Muškarac ne bi trebao da ima ejakulacije 4 do 5 dana pre ženine ovulacije kako bi se u blizinu njene jajne ćelije smestio dovoljan broj Y spermatozoida.

Poze

Postoji nekoliko poza koje vam takođe mogu pomoći ako želite sina. Primena određenih seks poza nema veze sa sujeverjem već sa dubinom penetracije – što je dublja, Y spermatozoidi će brže i lakše pronaći svoj put do jajne ćelije. Preporučuju se doggystyle, seks stojeći.. u stvari, možda bi vam najkorisnije bilo ako biste pogledali naš tekst o pozama za one sa malim penisom. Ne kažemo da vam je mali, nego da su one najkorisnije jer je penetracija najdublja.

Saveti muškarcima

Toplota ubija spermatozoide. Zato bi muškarci morali da izbegavaju uzak donji veš, saunu, vruće kupke i tuširanja toplom vodom, držanje laptopa u krilu, nošenje mobilnog telefona u džepu farmerica. Dobra stara turska kafa je odličan doping za brže spermatozoide.

Saveti ženama

Smatra se da će plod deteta biti određen i ženinom ishranom. Da biste dobili sina, preporučuju se crveno meso i meso uopšte, slane grickalice i napitci sa kofeinom. Takođe, šanse da ćete dobiti sina povećavaju se ako i partnerka doživi orgazam tokom seksa. Osim što će na ovaj način spermatozoidi brže stići do jajnih ćelija povećava se i alkalni nivo sredine u kojoj se odvija začeće, a što je sredina alkalnija veće su i šanse da vaše dete bude muškog pola. Dakle, dovedite je do orgazma.

*Napomena

Sve pomenute metode nikako nisu garant da ćete dobiti sina, već samo tehnike kojima se šanse za to povećavaju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar