Prosize kapsule

10 otkačenih kompjuterskih miševa

Predstavljamo vam listu 10 veoma otkačenih miševa zbog kojih bi vaš računar mogao da bude zaista poseban..

Miš na točkovima

Za sve ljubitelje četvorotočkaša, evo prave poslastice – kompjuterski miš u obliku vašeg omiljenog automobila. U pitanju su bežični miševi kojima možete „krstariti“ netom kao autoputem, a putarina za ovo zadovoljstvo će vas stajati 44. 95$.

Sexy miš

Za sve one koji vole osećaj ženskih oblina pod prstima tu je sexy body miš. Spojite dva zadovoljstva u jedno – surfujte i klikćite po njenim grudima. Dva klika levo, jedan desno… Cena – 29. 90$.

Warcraft miš

Šta je World of warcraft ako ga ne igrate prigodnim mišem? Na ovu ideju došli su i vlasnici licence ove igrice, pa su na veliko oduševljenje 11 miliona posvećenih „vorkraftaša“ izbacili model Warcraft miša. Osim klasičnih opcija (scroll, left, right), ovaj miš je opremljen sa dodatnih 15 programa koji su neophodni za igranje Warcrafta. Uz sve to, naravno, ide i prigodan cyber look miša… Cena 99. 99$.

Higijenski čist miš

Za sve one koji se pomalo ježe bakterija, virusa i prljavštine koji se mogu naći na miševima, naročito onima u internet kafeima, tu je miš otporan na bakterije. Površina ovog miša prekrivena je Titanijum dioksidom i slojem srebra, čijom se kombinacijom dobija dvostruki mehanizam neutralisanja enzima i proteina čijim se taloženjem na mišu stvaraju bakterije, virusi gljivice i slično.. Cena 11. 99$.

Miš koji se pere

Ako niste zadovoljni prethodnim mišem čistuncom, probajte miš koji se pere. Sa oplatom koja je otporna na vodu ovog miša možete i oprati bez opasnosti da se pokvari. Cena 17. 69$.

Miš za na prst

Smorili ste se od jurenja miša po stolu – stavite ga na prst! Ovaj japanski mišić ima ugrađene optičke senzore koji prate pokrete vašeg prsta, a za kliktanje služi skroler ugrađen sa strane tako da ga možete pritiskati palcem. Idealan za situacije kada nemate dovoljno prostora… Cena 10. 55$.

Miš sa tastaturom

Adesso AKP-170 Keypad Mouse je optički miš sa numeričkom tastaturom. Dizajniran je za ljude u pokretu, pa istovremeno može biti i tastatura i miš (nakon što spustite zaslon). Cena mu je 19. 99$.

Srce miš

Osetite ljubav svaki put kada kliknete na vašeg miša. Cena ljubavi u ovoj formi je 45. 59$.

Pljeska miš

Jedina zamerka korisnika ovog miša je što im se iz nekog razloga često jela pljeska. Ne znamo zašto…

Bambus miš

Za sve one „živimo zdravo“ orijentisane tu je miš napravljen od bambusa. Dostupan je i za levake i za dešnjake, a odgovara svim vrstama kompjutera. Praktično, a ekološko – kud ćeš bolje? Cena 16. 73$.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar