Prosize kapsule

Sponzoruše su GLUPE!

Ovo nije naš zvanični stav, samo ćemo ga iskoristiti kao dobru udicu za potencijalne čitaoce, odnosno TEBE, a pomalo i kao paravan za sve ono što bismo hteli, a nije red da kažemo. Ako ste se do sada pitali da li su sponzoruše generalno glupe, od sada više ne morate da se pitate – jesu. Do zaključka da je većini sponzoruša zajednički niži koeficijent inteligencije došli su istraživači sa Univerziteta u Mičigenu tvrdeći da ovo otkriće ukazuje da iza svega ne stoji samo pohlepa i ljubav prema njegovim PARAMA.. Nešto je i u nekretninama.

Prema studiji sprovedenoj na Mičigen Univerzitetu, žene sa nižim koeficijentom inteligencije imaju veći poriv da ulove nekog bogatog sponzora. Istraživači tvrde da žene „love“ sponzore zbog urođenog instinktivnog nagona za finansijskim obezbeđivanjem svoje i budućnosti svoje dece. U prevodu, ona zna da neće moći sama, zato traži onoga ko će moći da izdržava njenu porodicu. Kada se razmisli, to je sasvim prirodno i logično. Slabiji uvek traži zaštitu jačeg. Sad, koliko će taj jači biti JAK, zavisi od toga kako se slabiji snađe.

Prema rečima dr Kristin Stanik, vođe istraživanja, sponzoruše se snalaze odlično, jer znaju da od toga kakvog će sponzora naći zavisi njihova egzistencija. Priznaćete nema boljeg motivatora za uspeh od borbe za goli život. Naročito kada si sponzoruša…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar