Prosize kapsule

Seks za početnike

Ako je neko pisao o seksu onda smo to MI! Među našim tekstovima možete naći savete za svaku moguću seks varijantu, pozu, brojčano stanje ili situaciju. Ovog puta, odlučili smo da najbolje i najvažnije savete sakupimo na jednom mestu, a sve sa ciljem da nju dovedete do sigurnog orgazma, uz što manje grešaka. Pa, da krenemo…

Poljubac

Ako ženu uporedimo sa gvozdenim vratima, onda će poljubac biti ta „reč“ koja će gvozdena vrata otvoriti. Savet – što manje monotonije, što manje pljuvačke i što više kreativnosti.

Erogene zone

Koža je najveća erogena zona, tako da na kom god se njenom delu zaustavite – nećete pogrešiti. Koristite ruke, prste, usne, zube, jezik, celo telo da biste nju i njeno telo pripremili za orgazam koji će pamtiti. Uši, vrat, usne, grudi, stomak… igrajte se do mile volje.

Predigra

Ispitivanje njenih erogenih zona već je velikim delom zalaženje na teritoriju predigre. Savet – njoj za orgazam treba mnogo više nego vama. Iskoristite prednost predigre tako da kada počnete sa čistim seksom oboje budete ravnopravni po nivou uzbuđenosti. Najosetljivije zone (grudi i vaginu) ostavite za kraj.

Seks

Dobar seks je onaj nakon kog su svi zadovoljni. Vi ćete u svakom slučaju to biti, ali da biste se pokazali kao dobar ljubavnik, neophodno je i nju da uverite u isto. Tokom seksa pratite „rad“ njenog tela, njene reakcije.. Ženama često bude dosadno, tako da je poželjno da malo začinite vaš seks. Menjajte ritam, poze, izdržite što duže… Svaki trud se ceni.

Bonus saveti

Kod oralnog seksa joj ne gurajte glavu na penis – ne voli. Mogli biste ostati bez bilo kakvog seksa. Dalje, budite nežni, ne nabadajte kao ludi. Obavezno izujte čarape. Kao što smo već rekli – koža je najveća erogena zona. Kad smo već kod kože – obrij se! Brada grebe, a to osim kod sado-mazo igrica, nije nimalo erotično. Kada svršiš nemoj odmah da se okreneš na stranu i zaspeš. Žene posle seksa vole maženje… Izdrži makar pet minuta.

Slični tekstovi

2 komentara na “Seks za početnike

  1. hehe, odlican tekstic, ali poslednje dve recenice su me slatko nasmejale. U svakom slucaju, korisni, osnovni saveti za pocetnike, a i one iskusnije. 🙂

Ostavite komentar