Prosize kapsule

SEKS POZA – 69!

Uz misionarsku, 69-ka je jedna od prvih seks poza sa kojom se upoznajemo na našoj trnovitoj stazi seksualnog sazrevanja. Ili makar, ona o kojoj prvo načujemo. Poza je namenjena za uživanje u oralnom seksu, i mada neki kažu da je precenjena i zastarela, mi jednostavno mislimo da je – klasika.

Neki normalan redosled radnji kao priprema za čuvenu 69-ku, naročito ako planirate da iznenadite devojku nečim novim, bio bi sledeći.

Tuširanje

Logično, pošto će se ona pozabaviti vašom donjom polovinom, red je da joj tu zabavu učinite što prijatnijom. Sredite žbunje, eliminišite mirise i pre zabave pozabavite se ličnom higijenom. Cilj je da je pridobijete, sećate se?

Uvertira

Ne, nemojte je samo okrenuti i nabaciti na sebe – neće znati šta je snašlo, niti šta je čeka. Počnite sa laganom predigrom, dajte joj vremena i onda lagano dovedite u poziciju u kojoj želite da bude, ali tako da i ona poželi da se nađe u toj poziciji. Samo prirodno može proći Sve nametnuto – odbija.

Ona gore

Pre nego se postavite na „radna mesta“ mali savet – ona je mršavija i zato ona uvek ide gore. Zamislite da ona mora da izdrži vas na sebi… Postoji i udobnija varijanta tako što ćete oboje ležati na boku. Ravnopravnost na prvom mestu!

Ne zaboravi je

U ovoj seks pozi lako je zaboraviti na njeno zadovoljstvo, ko ne bi. Ipak, ti nemoj. Uzvrati joj istom merom, da bi ti ona uzvratila SLEDEĆIM PUTEM. I sledećim, i sledećim….

Ne prilazi njenoj guzi

U ovoj pozi pred nosem su ti dva puta. Za početak, izaberi onaj STREJT. Ovaj drugi možda voli, ali ti to ne možeš znati. Vremenom će ti se samo reći, ali prvi put nije trenutak za eksperimentisanje. Cilj je da joj 69-ku učiniš prihvatljivom, a šaranjem prstima i jezikom po njenoj guzi možda nije pravi način. Bar za sad…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “SEKS POZA – 69!

Ostavite komentar