Prosize kapsule

Čelsi Hendler – pornićem do posla!

Koliko puta ste poslodavcu poslali biografiju nadajući se da ćete dobiti novo zaposlenje, a da uopšte niste dobili odgovor? To će uskoro biti prošlost ako se budete pridržavali trika koji je primenila Čelsi Handler, američka TV voditeljka i komičarka! Naime, ona je poslodavcima uz svoju biografiju slala i kućni pornić, originalno, zar ne?

Zanimljivo je da je snimak seksa napravljen pre skoro 10 godina, a sa njim je tada anonimna Čelsi pokušala da skrene pažnju producenata na svoj rad. Snimila je pornić kada je došla u Los Anđeles u potrazi za slavom. Snimak počinje kao obična video-prezentacija:

„Zdravo, moje ime je Čelsi. Preselila sam se u Los Anđeles pre dve godine i želim da postanem glumica“, a potom se na snimku pojavljuju isečci iz njenih nastupa na bini.

Posle nekoliko minuta skečeva sledi prelaz na pornić. Zatim žestoka scena seksa Čelsi i nepoznatog muškarca, sa britanskim akcentom, koji je dohvatio otpozadi na bračnom krevetu.

„Čelsi je ovu traku delila agentima dok je tražila posao. Očekivala je da će je neko zapaziti i angažovati. Verovatno niko od agenata nije ni pogledao duže od nekoliko minuta čim nije ranije otkrivena“, rekao je izvor internet portala „radar online“.

Čelsi je priznala da ima kućni pornić i da je čitav snimak sa VHS kasete zapravo šala koju rado pokazuje na svojim rođendanskim zabavama:

„Htela bih da zahvalim medijima koji su pokrenuli ovu priču, koja je zapravo jedna velika šala. Scene seksa sam ubacila u oglas za posao u jednom klubu, jer ja sam komičarka. Ovu traku već godinama puštam na svojim rođendanima“, poručila je voditeljka ne obazirući se previše na tračeve medija.

Izvor: Alo

Slični tekstovi

5 komentara na “Čelsi Hendler – pornićem do posla!

Ostavite komentar