Prosize kapsule

SVE LOŠE DEVOJKE 2000 – 2010. Deo drugi!

Nastavljamo našu malu priču o lošim devojkama koje su obeležile deceniju za nama. Prošlu listu činile su široj javnosti manje poznate devojke, ali to što su manje poznate svakako nije garancija toga da su i manje grešile. U stvari kad se razmisli, njihovi gresi su ingeniozna remek dela zločinačkih umova u odnosu na ispade njihovih slavnijih koleginica – Pari, Britni, Montane.. Ali, džaba im. Lice s naslovnice se uvek više ceni – u dobru, a naročito u zlu!

Počinjemo sa:

Montana Fišburn

Poslednja u nizu loših devojaka, poznata po svom kućnom porniću kojim je šljapnula priličnu šamarčinu ugledu svog poznatog oca Lorensa Fišburna. Ovih dana sama se prijavila na psihijatrijsko lečenje..

Ešli Dupre

Najpoznatija savremena prostitutka – radi samo političare i važne face.

Lindzi Lohan

E, ova je prsla kao zvečka! Ko za nju i njene „ispade“ nije čuo, verovatno je živeo onako kako bismo svi i trebali da živimo – NO TV!

Vinona Rajder

Osim što deluje nevino, slatka Vinona je kriva po svim drugim tačkama. Za početak za kleptomaniju. Sve je počelo davnih 90-ih kada je ispraznila jedan luksuzni butik za robu u vrednosti od 5. 000$. Svi su se ponadali da je nakon lečenja izlečena, ali… nada umire poslednja.

Karmen Elektra

Za nju se zna da nije nevina, ali ne samo telesno, već i zakonski. Karmen je 1997. godine privedena u policiju nakon što je fizički napala svog tadašnjeg muža – Denisa Rodmana.

Siena Miler

Odnosno, najpoznatija svetska razbijačica brakova. Glumac Baltazar Geti je bio samo usputna stanica..

Aleksis Neires

Naslednica krune tinejdž terorista kakve su nekad bile Lindzi, Paris, Nikol…

Britni Spirs

Ne ume da peva, ne izgleda ništa posebno, gojila se, šišala na ćelavo usled nervnih slomova, deca joj ispadala na sve strane – iz ruku. Kako je ne staviti na listu!?

Noriko Sakai

Evo jednog odličnog primera koliko se stvari razlikuju u različitim delovima naše planete. Ono što bi, recimo, za Lindzi bila jutarnja kafa, Noriko Sakai je u Japanu platila skoro životom. Dan kada je policija u njenom stanu u Tokiu pronašla manje od 100 grama opijata, Noriko će pamtiti do kraja života. Ipak, sve se završilo sudskom, na sreću ne i smrtnom kaznom.

Paris Hilton

Paris je oličenje razmažene bogatašice kojoj je život i zaista samo LUDA ZABAVA! Omiljena igra TOPLO-HLADNO! Poslednji put toplo u njenoj vagini, ne računajući onaj pornić, bilo je pre par dana kada su joj iz nje izvadili paketić – droge.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar