Prosize kapsule

Najpoznatiji SEKS zavisnici!

Kako ne bi ispalo da su samo devojke loše, za danas smo vam pripremili i listu loših momaka. U redu, možda ne baš loših, jer je reč o fenomenu koji je vezan za seks, a kada je reč o seksu teško da tu išta može da bude loše. Zar ne? Osim, možda, previše seksa. U stvari, toliko seksa da postaneš zavisan od njega, i onda te tamo neka bagra sa tamo nekog portala za muškarce iz tamo neke zemlje koja za tebe spada u Male Mokre Pizdince, svrsta na listu NAJPOZNATIJIH SEKS ZAVISNIKA. Ej, pazi šta pričaš o našoj zemlji! Sledeća lista na kojoj ćeš se naći je – najpoznatiji MRTVI seks zavisnici..

John F. Kennedy

Iako se više ne ubraja među žive, predsednik Kenedi je za života seksualno bio prilično ŽIV. Iskreni da budemo, njegova sklonost ka preteranom uživanju u seksu u njegovo vreme vodila se pod kategorijom „NESTAŠKO“, jer u njegovo vreme termin zavisnost o seksu nije ni postojao. Danas bi mu rekli – Predsedniče, oprostite, ali vi ste BOLESNI!

Russell Brand

Problem sa seksom, definitivno je najmanji problem zavisnosti s kojima se Rasel borio. Pravo pitanje jeste – od čega ovaj čovek nije bio zavisan. Zavisnost o seksu u njegovom slučaju možemo smatrati ZDRAVIM NAČINOM ŽIVOTA.

Tiger Woods

TIGAR Vuds je svoju zavisnost zabeležio CRNO NA BELOM (nikakvih insinuacija na boju kože nismo imali). Ovih dana je čak i na dobrovoljnom lečenju, mada nam nije jasno zašto bi se neko lečio od seksa. Osim zbog milijardi koje zbog svog malog problema može izgubiti ne reši li ga..

David Duchovny

Iako je njegov perverzni karakter uvek bio samo deo uloga koje tumači, izgleda da je te uloge ipak vežbao na primeru iz života. A i deluje tako, zar ne?

Jesse James

Ako je neko smislio da se stari seksoman može smiriti brakom, još brakom sa Sandrom Bulok, koja je btw po našem mišljenju seksualno jednaka tri dana nošenim čarapama, onda je pogrešio. A o Džesijevim greškama najbolje svedoče fotkle sa silnim holivudskim starletama.

Charlie Sheen

I ovaj nam je bio sumnjiv od početka. Znali smo da mora zastraniti u neku stranu, a kada smo saznali da je zastranjivanje pošlo za ženskim suknjama, bilo nam je lakše. Čarli je redovan posetilac ekskluzivnih bordela i vatreni fan eskort dama u uniformama navijačica. GO CHARLIE, GO CHARLIE, GO, GO, GO!!!

Michael Douglas

E, od Majkla se nismo nadali, ali on nas je uverio u suprotno! Majkla Daglas se razveo od lepotice mlađe od njega 25 godina upravo zbog problema sa pokvarenim šlicem – otvarao se sam od sebe!

Billy Bob Thornton

Kada si bivši muž Anđeline Džoli, malo seksualne nastranosti najmanje je što se od tebe može očekivati…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar