Prosize kapsule

5 znakova da je došao KRAJ!

Dobiti korpu, biti šutnut ili kako se zvanično to zove – biti ostavljen, stvarno može biti bedak. Ne toliko zbog veze, jer da je nešto vredela do raskida ne bi ni došlo, koliko zbog činjenice da je ONA ostavila TEBE. Ništa gore od poljuljane sujete. Iskreno, mi ti savetujemo da pročitaš sledećih par redova, i ako je to ikako moguće sprečiš sličan razvoj situacije i uz njihovu pomoć, ako ne  spasiš vezu, ono makar ti budeš taj koji ostavlja.

Saveti koji slade mali su putokaz koji će za tebe protumačiti znakove pokraj puta koje ti svaka žena ostavlja mesecima, a neke i godinama pre nego kažu – gotovo je. Budi pametan, obrati pažnju na sitnice jer se na njima najčešće pada.

Znak broj 1

Udaljavate se fizički i emocionalno.

U trenutku kada primetiš da sve manje pričate, ali i da sve ređe vodite ljubav, budi siguran da je kasno. To je samo konačna manifestacija njenog hlađenja za tebe i za vas. Ipak, čak i kad je kasno, nije kasno da pokušaš da uhvatiš poslednji vagon poslednjeg voza. Najbolji način da prekineš neugodnu tišinu među vama jeste pitanje – šta nije u redu? Jasno, ovo je jedno od onih pitanja koje se najteže postavlja, ali zato najlakše rešava problem pred kojim se nalaziš. Odlaganje neizbožnog samo će te dovesti do kraja nakon kog više neće biti mesta nijednom pitanju.

Znak broj 2

Ona se menja.

Jedan od najočiglednijih signala da se nešto događa jesu iznenadne promene u njenom dnevnom ritualu. O ovom signalu možemo najviše učiti od samih žena koje su razvile specifično šesto i po čulo kojim detektuju kada ih muškarac vara. Ono se obično aktivira kada on iznenada počinje da ima neplanirane rane sastanke, kašnjenja sa posla i sve češći prekovremeni rad. Žena se tada daje u potragu za karminom na kragni, a vi kod nje potražite osećaj krivice kada se vrati kod vas. Koliko god se ohladila od vaše ljubavi, ona je ipak svesna da vas vara i to će je gristi.

Znak broj 3

Ona više ne zvoca.

Ne radujte se previše kada skontate da je sve manje gunđanja na vaše uobičajene dnevne falinke koje su je ranije izbacivale iz takta. To samo znači da ona više nije zainteresovana da prepravlja nekoga ko se ne trudi da sam sebe prepravi. Ako vama nije stalo do nje, zašto bi stalo njoj. Doći će dani kada će te se uželeti njenog gunđanja.

Znak broj 4

Ona provocira.

Nasuprot prethodnom metodu pasivnosti, ovaj metod oslanja se na izrazito aktivnoj agresiji. Mnogo je onih koji nemaju petlje da raskinu kada se nađu u situaciji da više nisu zadovoljni u vezi u kojoj su. Tada, pribegavaju tehnici provokacije, pritiskajući onu dugmad za koju znaju da su pokretač besa njihovih partnera. Vi ćete se iznervirati, a ona će imati dovoljno dobar razlog da napusti vezu – zbog vas.

Znak broj 5

Seks? Šta to beše?

Vi se već nalazite u fazi kada seks predstavlja više urbani mit nego stvarnost. Sledeće na rasporedu uskraćivanja su svi vidovi bliskosti i intimnosti – maženje, češkanje, poljupci… Normalno, to može biti samo period kada njoj nije do toga i u tom slučaju ne trebate navaljivati, jer ženama zaista nije uvek do toga. Međutim, kada period potraje….

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “5 znakova da je došao KRAJ!

  1. Hteo bih da postavim jedno pitanje sa devojkom sam u vezi vec 3god zbog prirode posla ona je u italijia ja u srbiji vidjamo se leti i zimi zato sto je takva situacija i sve je ok ali u meni se javio cudan osecaj da budem precizniji ne osecam potrebu da je zagrlim,jednostavno nije isti osecaj kao pre a bio je mnogo jak i borio sam se za njukao lav a pre sam to imao dali je to zasicenje ili sta vec molim vas pomozite da resim ovaj problem zato sto je mnogo postujem i mnogo je ucinila za mene i ne verujem da cu ikad naci takvu osobu…unapred hvala

Ostavite komentar