Prosize kapsule

Tražila da joj se ugradi treća sisa!

Klasični estetski zahvati postali su dosadni, čemu svedoči činjenica da sve više pacijenata od hirurga traže neobične zahvate poput zmijskog jezika ili pak novčanika napravljenog od vlastite kože.

U svetu je sve više bizarnih zahteva na području estetske hirurgije. Jedna žena je tako tražila da joj se ugradi treća dojka, no njen zahtev odbili su svi hirurzi koje je kontaktirala, pa je od poduhvata, srećom, na kraju i odustala.

Slučaj se dogodio u Hrvatskoj, kada je početkom ove godine tamošnji poznati plastični hirurg Siniša Glumičić odbio  da operiše striptizetu iz Milana koja je tražila ugradnju treće dojke na koju je čak htela da  tetovira bradavicu da bi učinak bio što efektniji.

Poznat je i slučaj mladića koji je zahtevao da mu se jezik raspolovi na pola kako bi što više ličio onom zmijskom, a njegova je devojka pak tražila da joj se u čelo ugrade dve zlatne zvezde. Ipak, najpopularnija je operacija ušiju nakon koje dobijete one nalik Spockovima iz Zvezdanih staza, a nekome je palo na pamet da napravi novčanik od vlastite kože. Među bizarnije ideje ubraja se i korekcija šake, odnosno ugradnja dijamantnih zglobova.

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Ostavite komentar