Prosize kapsule

Časopis za SEKSI DEBELJUCE!

U Velikoj Britaniji pokrenut je prvi časopis čije stranice krase samo žene konfekcijskog broja između od 44 i 54. Osim što je zabranjen pristup mršavicama, na njegovim stranicama neće se pronaći niti jedna dijeta…

Časopis’ Just As Beautiful’ na prvi pogled se ne razlikuje od ostalih ženskih lifestyle časopisa. Modni saveti, noviteti iz sveta lepote pa ideje za uređenje doma ispunjavaju stranice ovog časopisa koji je ipak razlikuje od sličnih časoposa na tržištu. U njemu će se, naime, nalaziti žene isključivo između konfekcijskog broja 44 i 54.

Osim mršavicama pristup je zabranjen i dijetama jer urednici žele da podrže lepotu koja nema veze s brojem kilograma na vagi. No, vežbanje će biti redovna rubrika u ovom eksperimentalnom dvonedeljniku.

‘Ukoliko nosite broj veći od broja 42 prisiljeni ste da čitate tekstove uz koje se ne osećate dobro već posramljeno jer ne nosite broj 36.

Većina žena misli kako se trebaju promeniti jer su stalno izloženi porukama koje veličaju žgoljavice’ objašnjava urednica časopisa Sue Thomason.

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Ostavite komentar