Prosize kapsule

Napumpajte Kim Kardashian!

Ako je suditi prema nezadovoljstvu Kim Kardashian zbog nedavnog pojavljivanja golišavih fotografija iz Playboya na internetu, ni pojave gumenih dvojnica neće je oduševiti…

Za sve ljubitelje slavnih lepotica kojima zvezde nisu naklonjene iz firme Pipedream Products stižu dobre vesti – u prodaji je lutka na naduvavanje likom i veličinom identična Kim Kardashian.
Model nosi službeni naziv Kinky Kim Filthy Love Doll. Kutija proizvoda ilustrirana je s prednje strane slikom na kojoj Kim obučena u donje rublje sedi na krevetu i jede hamburger, dok je na pozadini kutije razgolićena dvojnica sa strateški raspoređenim paradajzom i zelenom salatom.
Naslovna strana kutije aludira na reklamu iz 2009. godine u kojoj je Kim Kardashian reklamirala liniju salata firme Carl”s Jr.
Zvezda se još nije oglasila po ovom pitanju, ali je PR firme Carl”s Jr. izjavio da su u toku pripreme pravne akcije protiv firme Pipedream.
Kakva god pravna sudbina snašla gumenu Kim Kardashian, ljubitelji slavnih lepotica na raspolaganju već imaju holivudske starlete poput Lindsay Lohan, Paris Hilton, Britney Spears i Beyonce.

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Ostavite komentar