Prosize kapsule

Kinez iznajmio bagere za svadbu!

Mladoženja iz Kine koji radi u kompaniji koja prodaje tešku mašineriju, za svoje venčanje iznajmio je nekoliko bagera umesto svadbenih automobila kako bi uštedeo što više novca. Mladoženja Zhang Zongqiang (35) priznao je da je morao dugo nagovarati svoju suprugu Ye Yuzi (26) kako bi ona pristala na njegov plan, piše “Dahe Daily”.

On je rekao da je njegova ideja doživela veliki uspeh jer su mnogi ljudi izlazili na ulicu kako bi videli mladence i njihove neobične svatove. Par se vozio u kašiki bagera koji je predvodio svadbenu kolonu.

Svih šest bagera bili su ukrašeni trakama i balonima. Venčanje je obavljeno u gradu Pingdingshan u centralnoj kineskoj provinciji Henan.

“Naša kompanija podaje bagere, pa sam odlučio iznajmiti nekoliko njih umesto skupih svadbenih automobila. Nisam ni sanjao da će privući toliku pažnju. Prvobitna ideja bila je uštedeti novac, ali je i venčanje na kraju ispalo spektakularno”, rekao je Zongqiang.

Njegova supruga Ye rekla je da je u početku bila u potpunosti protiv ideje svog muža, ali da je on uspeo da je ubedi obećavši joj nezaboravno venčanje.

“Dok smo stajali u kašiki bagera i vozili se, bilo je poprilično hladno, ali je na kraju vredelo toga. Bila sam uzbuđena i čvrsto sam držala ruku svog muža plašeći se da ću ispasti iz kašike”, dodala je Ye.

Mladenci su slatkišima “podmitili” lokalne policajce koji su im dali prednost i poštedeli ih saobraćajne gužve.

Izvor: Sarajevo-x.com

Ostavite komentar